30 / 04 / 2024

ömer yıldız kimdir

ömer yıldız kimdir

ADALET ve Kalkınma Partisi Trabzon milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon’un dünya şehri olabilmesi için tren yolu, hafif raylı sistem ve teleferik projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep'teki TCDD arazisi için düğmeye basıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in merkezinde bulunan TCDD’ye ait 450 bin metrekarelik arazinin değerlendirilmesi için düğmeye bastı. TCDD’den bir heyet önümüzdeki günlerde Gaziantep’e gelecek.

Ömer Yıldız: Trabzon'u denizle buluşturacağız!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Ömer Yıldız kimdir?

İstanbul Ulaşım Genel Müdürü Ömer Yıldız kimdir? Ömer Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Yıldız, ne zamandan beri İstanbul Ulaşım'da Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu.

İdris Yıldız kimdir?

İnşaat Mühendisi İdris Yıldız, CHP Ordu Milletvekili Adayı oldu. Peki, İdris Yıldız kimdir? İdris Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İdris Yıldız...

Ömer Yıldız: Trabzon'u denizle buluşturacağız!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Fahri Yıldız kimdir?

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız kimdir? Fahri Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fahri Yıldız...

ömer yıldız kimdir Haberi

ömer yıldız kimdir

Ömer Yıldız yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi. Sahip olduğu sayısız faydası sebebiyle raylı sistemler, gerek “yolcu” ve gerekse “yük” taşımacılığında büyük bir ehemmiyete sahiptir. Özellikle gelişmiş ülkelerin büyük şehirlerinde “çok katlı metro ağları” oluşturularak trafik yükü büyük oranda yer altına alınmış, çok daha etkili bir ulaşım sağlanmıştır. Şehrimiz ulaşım konusunda ülke geneline göre çok ileri seviyededir. Hem minibüslerle hem belediye otobüsleri ile şehrin her yanına istediğiniz anda ulaşım imkanına sahipsiniz. Araştırmalar, alt yapı çalışmaları yapılarak taksim tramvayı   gibi marka değeri katacak bir Tramvay sistemi Trabzon’un şeklini değiştirecektir.   Trabzon’umuzu marka şehir yapabilmemiz için bir an önce DOKAP eylem planında da yer alan Trabzon Erzincan demir yolunun etüdünün hazırlanması ve hayata geçirilmesi gerekir. Bunun dışında şehir merkezi kısmen...