04 / 05 / 2024

Ömerli BOTAŞ boru hatları

Ömerli BOTAŞ boru hatları

Tuzla İlçesi, Ömerli Havzası Akfırat Kuzeyi Nazım İmar Planı BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

BOTAŞ'tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!

1 Şubat tarihi sonrası için duyuru yapan Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. (BOTAŞ), oğal gaz toptan satış fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.

BOTAŞ 261 personel alımı ne zaman? BOTAŞ personel alımı şartları nelerdir? BOTAŞ 261 personel alımı başladı mı?

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi(BOTAŞ) 261 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte BOTAŞ personel alımına dair detaylar!

İşe girmek bu kadar basit! BOTAŞ sözlü sınavla 261 personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), çeşitli branş ve unvanlarda sözlü sınavla 261 personel alımı yapacağını duyurdu.

925 milyon Euro kredi çeken BOTAŞ’tan 300 milyon euroluk bir kredi daha

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi, likit doğalgaz alımında kullanılmak üzere 300 milyon euroluk ikinci bir kredi için Socar ile görüşmeye başladı. BOTAŞ daha önce de Deutsche Bank'tan 925 milyon euroluk kredi temin ettiği duyurulmuştu.

Tuzla Botaş Boru Hatları imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Ömerli Havzası Tepeören Bölgesi Nazım İmar Planı Botaş Boru Hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Ömerli BOTAŞ boru hatları Haberi

Ömerli BOTAŞ boru hatları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Tuzla İlçesi, Ömerli Havzası Akfırat Kuzeyi Nazım İmar Planı BOTAŞ Boru Hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 7 Aralık 2019 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Tuzla İlçesi, Ömerli Havzası Akfırat Kuzeyi Nazım İmar Planı BOTAŞ Boru Hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 24 Şubat'ta askıdan inecek.

Dosya için...