16 / 05 / 2024

Omicron varyantı kripto paralar

Omicron varyantı kripto paralar

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar Omicron varyantından nasıl etkilenecek? İşte Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü'nün konuyla ilgili açıklamaları...

Omicron varyantıyla depolara olan talep katlandı!

Hızla yayılan omicron varyantı sebebiyle üniversiteler online eğitime geçiyor.  Birçok üniversitede yüz yüze eğitim kaldırıldı. Özellikle büyük şehirlerde öğrencilerin yüzde 70’lik kısmı kira artışlarından etkilenmemek için eşyalarını depolara teslim ederek memleketlerine döndüler.

Kripto paralardaki değer kaybı artacak mı?

Bitcoin'de ve kripto piyasasında kaydedilen hafta sonu depremi dipten gerçekleştirilen alımlarla hafiflese de Omicron varyantının neden olduğu belirsizlik ve politika yapıcıların kripto borsalarına ilişkin hamleleri fiyatları baskılamayı sürdürüyor.

Omicron varyantı kripto paraları nasıl etkileyecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar Omicron varyantından nasıl etkilenecek? İşte Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü'nün konuyla ilgili açıklamaları...

Kripto paralar kayıplarını telafi etti!

Omicron varyantının sebep olduğu tedirginlikler yüzünden Cuma günü yüzde 8 gerileyen Bitcoin, bugün yüzde 6 değerlendi ve kayıplarının önemli bir bölümünü telafi etti.

İzmir'de kaçak 501 kripto para üretim makinesi ele geçirildi!

İzmir Karabağlar'da yasa dışı yollarla ülkeye sokulduğu tespit edilen 501 kripto para üretim makinesi ele geçirildi. 

Kripto para yatırımı yaparken nelere dikkat edilmelli?

Kovid-19 salgını ile beraber tüm dünyada hem hisse senedi hem de kripto para piyasalarına talep uçtu. Peki kripto paraya yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

İngiltere'den flaş kripto para uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey son zamanda yatırımda gözde olan kripto para borsasına yönelik uyarıda bulundu. Bailey açıklamasında, "Eğer tüm paranızı kaybetmeye hazırsanız kripto paralara yatırın" dedi.

Alanyaspor kripto para borsasına atılıyor!

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor kripto borsasında yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Kripto paralar için dikkat çeken uyarı: Hepsi batacak!

İlk çıktığında değeri centlerle belirtilen Bitcoin, şu anda 50 bin doların üstünde işlem görüyor. Herhangi bir resmi kurumla, merkez bankası ile ilişkisi bulunmayan, ilk merkeziyetsiz kripto para olan Bitcoin’in ardından dünya piyasalarına 9 binin üzerinde kripto para girdi.

The Economist, kripto parayı kapağına taşıdı!

En çok okunan dergiler arasında yer alan İngiliz The Economist dergisi, son sayısında kripto paraya büyük yer verdi. 

Kripto para kazançları miras kalır mı?

Kripto para piyasasına ilişkin her geçen gün farklı sorunlar ve bilgiler ortaya çıkıyor. Şimdi de kripto paraların miras olup olmayacağı merak ediliyor. Peki kripto para kazançları miras kalır mı? İşte detaylar...

Alanyaspor kripto para piyasasına girmeye hazırlanıyor!

Şampiyonluğun önümüzdeki günlerde belli olacağı süper lig ekipleri arasında başarılarıyla dikkat çeken Alanyaspor Kulübü, son dönemlerde sık sık gündeme gelen kripto para piyasasına giriyor.

Lütfi Elvan'dan kripto para açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kripto para borsalarına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Lütfi Elvan, kripto varlıklarda yapılacak düzenlemeye ilişkin olan ayrıntıları anlattı.

Omicron varyantı kripto paralar Haberi

Omicron varyantı kripto paralar

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Omicron Varyantı'nın piyasalara etkilerini değerlendiren Süllü konuyla ilgili olarak şunları söyledi:  "Dünya bu kez Güney Afrika’da ortaya çıkan ve delta dahil tüm varyantlardan daha şiddetli olduğu söylenen Omicron varyantı ile karı karşıya kaldı. Japonya sınırlarını yabancılara kaparken bir çok ülke yeni önlemler aldı. Kripto paralar pandemi döneminde eve kapanmalar esnasında popüler yatırım aracı haline geldi. Dünya Sağlık Örgütü Omicron hakkında bilinenlere dair kanıt olmadığını söylemesi ardından tüm piyasalarda sert bir alım tepkisi yaşandı. Açıkçası varyantın etkilerinin yeni bir boğa sezonu başlatmasını beklemesek de küresel tedarik zincirindeki sorunların devam etmesine neden olacaktır ve bu durum da arz kaynaklı enflasyonun yaşanmasına...