05 / 05 / 2024

OMR Fuar Stant Dekorasyon adres

OMR Fuar Stant Dekorasyon adres

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Baş ve Yakup Kadir Akbaş ortaklığıyla kuruldu.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Avcılar Belediyesi fuar alanı irtifak karşılığı işletme ihalesi 25 Eylül'de!

Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı stant vb. alanların işletilmesi işi ihale ediliyor..

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

DYO'ya Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü!

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM Fuarı'na katıldı!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olan ve sektörün öncülerini bir araya getiren MIPIM 2016’da açtığı stant ile yerini aldı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı'nın kuraları çekildi!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir kapalı Pazar projesi kapsamında hayata geçirilen Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanının stant kuraları çekildi. Kurada Fuar ve Sergi Alanındaki 348 adet Gıda-408 adet Tekstil standının hak sahipleri belli oldu.

OMR Fuar Stant Dekorasyon adres Haberi

OMR Fuar Stant Dekorasyon adres

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap,metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. 2-) İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak...