16 / 05 / 2024

omran inşaat reklamları

omran inşaat reklamları

Şarkıcı Aysun Kaya, enerji ve inşaat sektöründe hizmet veren Dubai menşeli Omran Holding Group’un reklam yüzü oldu. Kaya, “Bu inşaat reklamıyla ilk defa sanatımın dışında bir işle ön planda olacağım” dedi.

Omran İnşaat lüks konut üretiminde marka olacak!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe gelecek planları hakkında konuştu. Lüks segment konut üretiminde marka olmayı planladıklarını söyleyen Bayram, Türkiye’de kalıcı olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Omran İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe emin adımlarla ilerleyerek yeni projeler inşa edeceklerini söyledi.

İnşaat sektörü reklamlarda zirvede!

Milliyet köşe yazarı Güngör Uras, bugünkü yazısında inşaat reklamlarına değindi. Uras, rekamlamların inşaat sektöründeki canlılığın belirtisi olduğunu yazdı..

İnşaat reklamları ünlülerin resmi geçidi oldu!

Ekranın demirbaş reklamları inşaatlar, ünlü isimlerin resmi geçidi gibi oluyor. Selçuk Yöntem de onlardan biri. Gerçi bu özel ve güzel evler ünlü tasarımcı Philippe Starck imzasını taşıyormuş.

Aysun Kaya Omran Group'un inşaat reklamında oynayacak!

Şarkıcı Aysun Kaya, enerji ve inşaat sektöründe hizmet veren Dubai menşeli Omran Holding Group’un reklam yüzü oldu. Kaya, “Bu inşaat reklamıyla ilk defa sanatımın dışında bir işle ön planda olacağım” dedi.

Ankara, inşaat sektöründeki projelere ihtiyaç duyuyor!

Ankara son zamanlarda büyük bir şantiye gibi. Adeta yeniden kurgulanan bir yeni şehir. Bütün billboardlarında inşaat reklamları, bütün avmlerinde bir inşaat maketi var. Sektörün bu yeni projelerine çok ihtiyaç duyan bir şehir Ankara.

İnşaat sektöründe reklamlar denetlenmeli mi?

Türkiye’de hemen her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de denetim mekanizmasının işlemesi gerekiyor. Peki inşaat sektöründe ki denetim merkezi nedir? Cumhuriyet Gazetesi'nin köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bu soruyu cevapladı işte o yazı.

Makrom İnşaat daireleri maket üzerinden sattı!

Petek Dinçöz’ün reklamlarında oynadığı Makrom İnşaat’ın mağdur ettiği vatandaşlar konuştu: “Evleri normal değerinin yarısına sattılar. Peşin ödedik. Ama inşaat hiç başlamadı”

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omran İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad Naser Ahmadı, Ahmad Salehı, Said İsmail Sadat, Ergin Bayram tarafından Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Beykop A Sitesi'nde kuruldu!

Beren ve Kenan'a bir inşaat firması reklamlarında oynaması için 3 milyon dolar teklif etti!

Evlilik hazırlığında olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'i reklamlarında oynatmak isteyen firmalar kesenin ağzını açtı. Çifte bir inşaat firmasından 3 milyon, bir bankadan ise 4 milyon dolarlık teklif geldi...

Reklamdan kazandığı paraları kendi inşaat şirketine yatırıyor!

Adwatch şirketinin yaptığı, 'reklamların hatırlanma oranları' araştırmasında, Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra en çok hatırlanan ikinci isim olan Sertab Erener, reklamdan kazandığı birikimini Demir Demirkan'la birlikte kurdukları inşaat şirketine yatırıyor..

Bulut İnşaat 1+1 daire fiyatları 81 bin 250 TL'den başlıyor!

Bulut inşaat 1+1 daire fiyatları 81 bin 250 TL'den başlıyor. Bulut İnşaat reklamları içerisinde bahsedilen Bulut İnşaat kentsel dönüşüm kampanyası dahilinde fırsatlar sürüyor...

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

omran inşaat reklamları Haberi

omran inşaat reklamları

Şarkıcı Aysun Kaya, enerji ve inşaat sektöründe hizmet veren Dubai menşeli Omran Holding Group’un reklam yüzü oldu. Bostancı’daki bir otelde düzenlenen basın toplantısında Kaya, “Bu inşaat reklamıyla ilk defa sanatımın dışında bir işle ön planda olacağım” dedi.


Vatan

Haber Hürriyet Kelebek'te şöyle yer aldı;

Ünlü şarkıcı Aysun Kaya, eneri ve inşaat sektöründe hizmet veren Duabi menşeli Omran Holding Group'un reklam yüzü olacak. Kaya. "ilk defa Oturan inşaat reklamlarıyla sanatımın dışında bir işle ön planda olacağını Ancak Orman inşaat ışını duzgun ve kaliteli yapan, uluslararası bu firma. Böyle bu fit madan teklif gelmesi beni çok onurlandırdı" dedi. 


Hürriyet...