05 / 05 / 2024

omv petrol gayrimenkul satışı

omv petrol gayrimenkul satışı

OMV Petrol Avcılar'da Ambarlı Tesisler Mevkii'nde yer alan lojistik imarlı arsasını satışa çıkardı. 94.306,02 metrekare alana sahip arsa için son başvuru tarihi 17 Nisan olarak belirlendi.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San. Tic. A.Ş.  Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 33 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 37 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş, Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 37 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Güldan tarafından kuruldu.

Kocaeli Çayırova EVA Petrol 12.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar-2 Mahallesi'nde bulunan EVA Petrol'ü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 864 bin 292 TL olarak belirlendi. 

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Emka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Petrol Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Petrol Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Kuş ve Yunus Emre Kuş ortaklığında kuruldu.

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

İhlas Gayrimenkul Çukurca'daki maden sahası için ruhsat başvurusu yaptı! 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Hakkari ili, Çukurca'da bulunan maden sahası ile ilgili yaptığı işletme ruhsatı talebi Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü...

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasını Doktoroğlu Gayrimenkul'e sattı!

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasının satışı hakkında düzeltme yayınladı. Firma, arsasının Doktoroğlu Gayrimenkul ve Mustafa Sarı ve Sarılar Petrol İnşaat Yapı Malzemeleri Şirketleri'ne satılmasına karar verdi.

3a Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

3a Gayrimenkul Nakliyat Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. 3a Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'ye taşındı. 

Manisa Shell Petrol İstasyonu 5.4 milyon TL'ye icradan satışa çıktı!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Uncubozköy mahallesinde yer alan Shell Petrol İstasyonu ve müştemilatı 5 milyon 486 bin 295 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 18 Şubat 2019 olarak belirlendi.

omv petrol gayrimenkul satışı Haberi

omv petrol gayrimenkul satışı

OMV Petrol Ofisi İstanbul Avcılar'da yer alan gayrimenkulünü satıyor. Söz konusu gayrimenkul Ambarlı Tesisler Mevkii'nde yer alıyor. 


Söz konusu gayrimenkul 13 parselden meydana geliyor. 1/100.000 ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı'na göre lojistik imarlı gayrimenkulün toplam alanı 94.306,02 metrekare olarak belirlendi. 


İsteklilerin teklif mektuplarını en geç 17 Nisan 2015 Cuma günü, saat 17:00’ye kadar OMV Ofisi Anonim Şirketi Gayrimenkul ve Yatırım Koordinatörlüğü, Eski Büyükdere caddesi, No:33 34398, Maslak Sarıyer / İstanbul adresine postayla veya elden teslim olarak göndermeleri gerekiyor.


Teklif verebilmek için 100 bin euroluk geçici teminat tutarı Türkiye İş Bankası Maslak Şubesi'ndeki kurumsal hesaba yatırılmalı. Satış işlemleri kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.


İletişim: 0212 329 19 01 


Kübra...