29 / 04 / 2024

ön izin bedeli

ön izin bedeli

Orman alanlarında verilen izin bedelleri kapsamında: Verilen ön izinlerde ön izin bedeli, kesin izinlerde ise; Ağaçlandırma bedeli; Arazi izin bedeli; Orköy bedeli; Erozyon bedeli alınıyor...

SGK İl Müdürlüğü tekne satıyor! Yanlış duymadınız! Bedeli dudak uçuklattı!

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) İl Müdürlüğü tekne satışı yapıyor. 14 Şubat 2023’teki ihalenin muhammen bedeli ise dudak uçuklattı. İşte haberin detayları…

Konya Karatay'da KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Karatay Tatlıcak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 26 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

Milli Emlak 19 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor.  Arsanın satış bedeli 19 bin TL olarak belirlendi.

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Rusya altın rezervlerine alıcı bulmakta zorlanıyor!

İngiltere’deki bazı altın rafinerilerinin, piyasa kuralların izin vermesine rağmen Rus külçelerini yeniden eritmeyi reddettiği açıklandı.

TCDD kiracıları kiralarını ödemiyor iddiası!

TCDD gelir elde etmek amacıyla arsa ve iş yerlerini kiraya verdi fakat kiracıların kira bedeli ödemediği ileri sürüldü. 

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı içerisinde yer alan 39 adet taşınmazın toplam bedeli 31 milyon 675 bin TL olarak belirlenirken  KDV dahil 37 milyon 376 bin 500 TL değer takdir edildi.

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki ticari alanların kira bedeli TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay'ın 2020 yılı Denetim Raporunda Mersin Şehir Hastanesindeki ticari alanların kira bedeline dair yaptığı tespite ilişkin soru önergesi verdi. 

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

Bakanlık hizmet binasının kira bedeli TBMM gündeminde!

Bakanlık hizmet binasının kira bedeli meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Öznur Çalık: Malatya'daki deprem konutlarının ihale bedeli 2 milyar TL!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenen konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını söyledi.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

ön izin bedeli Haberi

ön izin bedeli

Orman alanlarında verilen izin bedelleri!

Orman Kanununun 17/3 ve 18 inci maddelerinin uygulama yönetmeliği kapsamında verilen ön izinlerde ön izin bedeli, kesin izinlerde ise;

a) Ağaçlandırma bedeli,

b) Arazi izin bedeli,

c) Orköy bedeli,

ç) Erozyon bedeli, alınır.


(2) Ayrıca katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesisi ve kazı fazlası malzeme alanı izinlerinde Devlet idareleri ile kamu kurum ve kuruluşları adına olanlar hariç olmak üzere gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişileri adına verilen kesin izinlerden birinci fıkradaki bedellere ilave olarak depolama bedeli izin başlangıcında defaten alınır.


(3) İletişim panoları için verilen izinlerde bedel hesaplarında pano metrekaresi izin alanı olarak alınır.


(4) İl özel idareleri, belediyeler, köy tüzel kişilikleri, belediyeler birliği, çevre koruma birlikleri, turizm alt yapı hizmet birliklerinin ve köylere hizmet götürme birliklerinin kâr gayesi bulunmaksızın...