27 / 04 / 2024

on seneyi dolduran kiracının tahliyesi

on seneyi dolduran kiracının tahliyesi

1 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla ev sahipleri 10 senedir kirada bulunan evlerinden kiracısının tahliyesini isteyebiliyor. İşte Borçlar Kanununda yer alan on yılı dolduran kiracıya tahliye esasları...

Kira davalarında rekor artış!

Son zamanlarda kira fiyatlarında büyük artış yaşanması sebebiyle ev sahipleri mevcut kiracılarını çıkartıp daha yüksek tutardan evlerini kiralamak istiyor. Ev sahipleri 5 seneyi dolduran kiracıları zam talep etmek için dava açmaya başladı.

DKY On Kağıthane fiyat!

DKY On Kağıthane fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslim tarihi Mart 2018 olarak belirlenen proje 38 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İ.Mehmet Nuri Battal, Yeliz Rukiye Scheuermann ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi açıldı!

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi, Efem Esi ve Gökdoğan Beydoğan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 22 bin 360 TL sermaye ile 30 Ekim'de Şişli'de açıldı.

NSR Constructıon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

NSR Constructıon İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Canca Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Çayır Caddesi 'nde kuruldu.

DKY On Kağıthane adres!

DKY On Kağıthane adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY On Kağıthane projesinde daire fiyatları 451 bin liradan başlıyor. DKY On'da teslimler Mart 2018 yılında yapılıyor...

Kağıthane DKY On Residence iletişim!

Kağıthane DKY On Residence iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları sunuluyor.

DKY On Kağıthane nerede?

DKY On Evleri 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşeceği projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Peki DKY On Kağıthane nerede?

DKY On Kağıthane ev fiyatları!

38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen DKY On Kağıthane ev fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

DKY On Kağıthane'de 10 bin TL peşinatla!

Kağıthane DKY On, Kağıthane'de eski Beşler Sucuk Fabrikası arsasında hayata geçecek. Projede ödeme koşulları arasında 10 bin TL peşinat, peşinde yüzde 15 indirim. 36 ay 0 faiz ve kişiye özel esnek olmak üzere dort ayn seçenek bulunuyor.

Elephant Unıon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elephant Unıon Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Emirhan Bahriyeli tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Beyoğlu, Lüleci Hendek Caddesi, Hacimimi Külhani Sokak'ta kuruldu.

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

DKY On Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. DKY On Rezidans satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi.

on seneyi dolduran kiracının tahliyesi Haberi

on seneyi dolduran kiracının tahliyesi

On yılı dolduran kiracıya tahliye!

1 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla ev sahipleri 10 senedir kirada bulunan evlerinden kiracısının tahliyesini isteyebiliyor. 


I. Bildirim yoluyla

1. Genel olarak

MADDE 347- Konut ve çatılı işyeri kiralarında kiracı, belirli süreli sözleşmelerin süresinin bitiminden en az onbeş gün önce bildirimde bulunmadıkça, sözleşme aynı koşullarla bir yıl için uzatılmış sayılır. 


Kiraya veren, sözleşme süresinin bitimine dayanarak sözleşmeyi sona erdiremez. Ancak, on yıllık uzama süresi sonunda kiraya veren, bu süreyi izleyen her uzama yılının bitiminden en az üç ay önce bildirimde bulunmak koşuluyla, herhangi bir sebep göstermeksizin sözleşmeye son verebilir.


Belirsiz süreli kira sözleşmelerinde, kiracı her zaman, kiraya veren ise kiranın başlangıcından on yıl geçtikten sonra, genel hükümlere göre fesih bildirimiyle sözleşmeyi sona erdirebilirler.


Genel hükümlere göre fesih hakkının kullanılabileceği durumlarda, kiraya veren...