28 / 04 / 2024

On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

''On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'' Resmi Gazete'de yayımlandı...

DKY On Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. DKY On Rezidans satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi.

DKY ON'da Aralık 2017'de 205 aile yaşamaya başlayacak!

DKY On, şehir hayatının neredeyse eksiksiz olarak incelenip kurgulandığı bir proje. Projede 2017 yılının Aralık ayında 205 aile yaşamaya başlayacak.

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

DKY On fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen projenin 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.DKY On fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

DKY İnşaat DKY On fiyatları!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY On fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

DKY On teslim tarihi!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen proje toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. DKY On teslim tarihi Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

DKY On Kağıthane daire fiyatları!

4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan proje peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. DKY On Kağıthane daire fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteren rakamlarla satışa sunuluyor.

DKY On Kağıthane: Hayata Açık proje!

"Hayata Açık" sloganıyla satışları devam eden DKY On Kağıthane projesi 200 milyon lira yatırım bedeline sahip. Projede daireler 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

DKY On DKY İnşaat ödemeleri!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa edilen projenin 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. DKY On DKY İnşaat ödemeleri kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor.

DKY On Kağıthane teslim tarihi!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede daire alanları 57 metrekareden başlıyor. DKY On Kağıthane teslim tarihi Aralık 2017 yapılması planlanıyor.

DKY On fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan projede 205 konut, ticari alan ve ofisler yer alıyor. DKY On fiyatlar kapsamında daireler 390 bin TL'den satışa sunuluyor.

DKY On ödeme tablosu!

Kağıthane DKY On'da daireler 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Peşinde yüzde 15 indirim imkanı sunan projede bin 450 metrekare ticaret alanı yer alıyor. İşte DKY On ödeme tablosu...

DKY On satış ofisi telefon!

DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. İstanbul'un Kağıthane ilçesinde hayata geçirilen proje 200 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Haberi

On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun

     Buna göre, Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van, büyükşehir belediyesi oldu. 

     Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Sakarya ve Samsun büyükşehir belediyelerinin sınırları, il mülki sınırı olarak belirlendi. 

     Söz konusu illere bağlı ilçelerin mülki sınırları içinde yer alan köy ve belde belediyelerinin tüzel kişiliği sona erdi, köyler mahalle oldu. Belediyeler, mahalleleriyle birlikte bağlı bulundukları ilçenin belediyesine katıldı. 

     Bu illerin, bucak teşkilatları da kaldırıldı, il özel idarelerinin tüzel kişiliği ile İstanbul ve Kocaeli'ndeki orman köyleri de dahil köylerin tüzel kişiliği sona erdi. 

     Aydın'da Efeler; Balıkesir'de Karesi, Altıeylül; Denizli'de Merkezefendi; Hatay'da Antakya, Defne, Arsuz, Payas; Manisa'da Şehzadeler, Yunusemre; Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu, Önikişubat;...