06 / 05 / 2024

onaltı dokuz ne zaman yıkılacak

onaltı dokuz ne zaman yıkılacak

ZEYTİNBURNU'nda tarihi silueti bozduğu gerekçesiyle üst katlarının yıkılarak boylarının kısaltılmasına karar verilen Onaltıdokuz kuleleriyle ilgili hukuki süreç devam ediyor. Onaltı Dokuz'dan toplamda 25 kat yıkılacak.

16/9 kulelerinden 25 kat yıkılacak!

Mahkemenin "boyları kısalacak" kararının ardından Zeytinburnu belediyesinin açtığı "Yıkım ihalesi" katılan firma olmadığı için iptal edilirken, kulelerin sahibi Astay Gayrimenkul ihaleye itiraz edip dava açmıştı.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Yeşil Yapı, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı, 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 dönemini kapsayan faaliyet raporuna göre; şirket söz konusu dönemde 1 milyon 494 bin 399 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil Yapı'nın 2022'nin ilk 9 ayındaki özkaynakları, toplam varlıkları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar satış gerçekleştirdi?

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 2022'nin ilk dokuz ayında 1.933 milyon Türk Lirası satış hasılatı elde etti. İşte ayrıntılar...

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz İstanbul açıklaması!

Astay Gayrimenkul, OnaltıDokuz İstanbul projes ile ilgili açılan davalara ilişkin açıklama yaptı. 

Onaltı Dokuz siluet davasında mahkeme kararı: Ruhsatlar geçerli!

Mahkeme kararı ile Onaltı Dokuz İstanbul projesinin imar ve yapı ruhsatının geçerliliği tescil edildi.

Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Demir Country projesi dokuz blok olarak Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Taksim 360 projesi ne zaman bitecek?

Konut, ofis ve ticari birimlere yer verilen Taksim 360 projesi dokuz adada, 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki Taksim 360 projesi ne zaman bitecek?

Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasını taşıyan proje 4 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri ne zaman yapılacak?

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

Uşak Dokuz Sele Deresi kentsel dönüşümle değişecek!

UŞAK'ta şehir merkezinden doğarak Büyük Menderes Havzası ve ardından Ege Denizi'ne kadar uzanan Dokuz Sele Deresi, kentsel dönüşüm ve ıslah çalışmaları kapsamında güzel bir görünüme kavuşacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yeni bina!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) yapımını tamamladığı Fen Bilimleri Enstitüsü yeni binası törenle hizmete açıldı. Yeni binada iki çalışma salonu ve 21 çalışma ofisi ve 50 kişilik toplantı salonu bulunuyor.

onaltı dokuz ne zaman yıkılacak Haberi

onaltı dokuz ne zaman yıkılacak

Mahkemenin "boyları kısalacak" kararının ardından Zeytinburnu belediyesinin açtığı "Yıkım ihalesi" katılan firma olmadığı için iptal edilirken, kulelerin sahibi Astay Gayrimenkul ihaleye itiraz edip dava açmıştı. Bu arada mahkemenin verdiği yıkım kararını uygulamadıkları gerekçesiyle Bakırköy Cumhuriyet Savcüığı tarafından Zeytinburnu Belediyesi başkanlığı yetkilileriyle ilgili soruşturma açılması için kaymakamlıktan izin istendi. 


YIKIM SÜRECİ HENÜZ BEKLEMEDE 


Zeytinburnu'ndaki gökdelenlerin uygulama imar planları ile yapı ruhsatlarının iptal edümesinin ardından, İstanbul 4. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay 14. Daire onayıyla tarihi silueti bozduğu iddia edilen Onaltıdokuz kulelerinin boylarının kısaltılmasına karar verilmişti. Kararın ardından Zeytinburnu Belediyesi tarafından yıkım ihalesi açılmış ancak ihale hiçbir firmanın katılmaması yüzünden iptal edilmişti. Zeytinburnu belediyesi tarafından yeni bir ihale hazırlığı yapılırken, bu kez kulelerin sahibi Astay Gayrimenkul ihaleye itiraz edip dava açması üzerine süreç...