05 / 05 / 2024

Onarımı için 685 bin TL harcanan TBMM Lojmanları yıkılıyor

Onarımı için 685 bin TL harcanan TBMM Lojmanları yıkılıyor

TBMM yerleşkesi içinde bulunan ve 6 yılda 685 bin 515 TL harcanan 59 konutluk 5 blok yasama yılı sonuna kadar yıkılacak...

Saraybosna'da tramvay alımı ve rayların onarımı için 50 milyon avroluk ihale!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

Hayati Alioğlu: Türkiye'den cami onarımı için yardım bekliyoruz!

İstanköy'de din görevlisi olan Hayati Alioğlu, depremde hasar gören Defterdar Camii ile ilgili yaptığı açıklamada "Eğer, acil olarak caminin ibadete açılmasını istiyorsak, özellikle Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz." dedi

Diyarbakır ve Mardin'de camilerin onarımı için 9 milyon lira harcanacak!

Diyarbakır ve Mardin'de ibadet mekanları onarılıyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, Terör örgütü PKK’nın yakıp yıktığı camii ve kiliseler için 9 milyon lira bütçe ayırdı.

ATO'dan kamu binalarının onarımı için 15 milyon TL bağış!

237 demokrasi şehidi ve binlerce gazi için başlatılan kampanyaya katılan şirket ve STK’lar maddi yardımlarıyla örnek dayanışma sergiliyor. ATO, kamu binalarının onarımı için 15 milyon TL bağışladı.

Hasarlı binaların onarımı için kamu ve özel sektörden destek!

FETÖ’nün darbe teşebbüsünde zarar gören kamu binalarının onarımı için kamu ve özel sektör seferberlik başlattı. Kamu kurumları ile inşaatçılar inşa sürecine talip.

Antalya'da taşınmaz kültür varlıkları için yardım yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel hukuka tabi gerçek ve tüzel kişilerin mülkiyetinde bulunan korunması gerekli taşınmaz kültür varlıklarının korunması, bakım ve onarımı için ayni, nakdi ve teknik yardımda bulunacak.

Kocaeli'deki yolların onarımı için 6 milyon lira ayrıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplam bir buçuk kilometre uzunluğundaki yol ihalesi için 6 Milyon 296 bin lira ödeyecek. Dün Belediye Binasında gerçekleşen Yol bakım-onarım işi ihalesine en düşük teklifi MF Atılgan İnşaat verdi

TOKİ Van Kevenli'de 49 konut için bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Van Merkez Kevenli 368 adet konut projesinde yer alan 48 konut ve kapıcı dairesiyle toplam 49 konuta ait bakım onarım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Van Kevenli'de 49 konut için bakım onarım işi ihalesi 6 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 49 konut için bakım onarım işi yaptıracak. Hırsızlık ve tahribat sonucu meydana gelen hasarların bakım onarım işi yapım işi ihalesi 6 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Çatı onarımı için kiracı para öder mi?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yer alan esaslara göre çatılar, ortaklaşa kullanma, korunma veya faydalanma için zaruri olan; ortak alanlar arasında bulunuyor. Peki, çatı onarımı için kiracı para öder mi?

1945 yılında İstanbul yollarının onarılması için 200 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1945 yılında İstanbul sokaklarının uzunluğu bin 600 kilometreymiş. Bu yolların onarılması 2. Dünya Savaşı öncesinde 40 milyon liraya mal olacakken, harp sonrası onarım için gerekli olan para 200 milyon liraymış.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

İBB darülaceze binalarının onarım işini 15 Eylül'de ihaleye çıkarıyor!

İstanbul darülaceze binalarının bakım ve onarım inşaat işi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Eylül 2014 tarihinde saat 11.30'da ihaleye çıkıyor. Onarım işi 150 gün sürecek.

Onarımı için 685 bin TL harcanan TBMM Lojmanları yıkılıyor Haberi

Onarımı için 685 bin TL harcanan TBMM Lojmanları yıkılıyor

Ankara-TBMM, onarım ve bakımı için son 6 yılda 685 bin 515 TL harcadığı 59 konutluk 5 lojman binasının ''ekonomik ömrünü tamamladığı'' gerekçesiyle yasama yılı sonuna kadar yıkılmasına karar verdi.

Daha önce subay ve astsubayların kaldığı 4 bloktan oluşan lojmanların yıkımına başlanırken, alınan kara gereği yasama yılı içinde de 5 bloktan oluşan Meclis bürokratlarının oturduğu lojmanlar ''ekonomik ömürlerinin dolmuş olması'' ve ''kampüs içerisinde personel lojmanına artık ihtiyaç duyulmaması'' gerekçesiyle...