05 / 05 / 2024

Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı

Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Kola ve gazlı içeceklere üçüncü zam... 2.5 litre kola 45 TL oldu

Katma değer vergisi (KDV) oranlarının yükselmesinden sonra kola ve gazlı içeceklere yeni zam geldi. 2.5 litrelik kolanın fiyatının 45 TL olduğunu duyurdu.

Ege Yapı Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markalarından Ege Yapı tarafından Ispakule'de hayata geçirilen Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı başladı. İşte Ege Yapı Modernyaka ile ilgili ayrıntılar...

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Oppo, Yeni Reno10 Serisini Tanıttı: İşte Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ fiyatları ve yenilikçi özellikleri!

Oppo, son teknoloji ürünü olan Reno10 Serisini tanıttı. Kullanıcılara üç farklı model seçeneği sunan Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ ile dikkat çekiyor. Yeni Oppo Reno10 Serisi, kullanıcılara çeşitli özellikler sunarak beklentileri karşılamayı hedefliyor. Her bir model farklı avantajlar sağlıyor.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Vestel’in yenilikçi ürünleri Alman VDE’den tam not aldı

Vestel’in yenilikçi teknolojileri sayesinde daha az enerji ve su tüketen beyaz eşya ürünlerine Avrupa’nın en prestijli bağımsız test kuruluşlarından biri olan Alman VDE tarafından tam not verildi.

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

Blatform CMO’su Ertan Turhan yaptığı açıklamada “Kripto Para Borsası, STO, NFT ve Defi alanında, blokzincir destekli yapılara, teknolojik altyapı, sıfırdan yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunuyoruz. Çözümlerimiz ve hizmetlerimizle 5 yılda 50 ülkeye yayılacağız” şeklinde konuştu.

Endeksa’dan yenilikçi mortgage deneyimi!

Ülkemizde otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, hızlı, kolay ve yenilikçi Mortgage deneyimi sunuyor...

Ytong binaları depreme karşı güçlendiriyor!

Yapı malzemesi sektörünün öncü ve yenilikçi şirketleri arasında yer alan Türk Ytong, binaların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını daha hafif ve daha yalıtımlı duvar malzemesi Ytong 0,09 ile desteklemeye devam ediyor.

Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı Haberi

Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir ulaşımının ana gövdesi raylı sistemleri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturma amacıyla toplanacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorununa getirdiği yeni anlayış ve çözümleri Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı’nda açıklayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; 7 Şubat’ta Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. toplantıda, raylı sistemlerin güncel durumu ve planlanan projeler paylaşılacak.

Son 18 ayda iki raylı sistemi hizmete alan, on projenin de yeniden inşasına başlayan İBB, Türkiye’nin en büyük kent içi raylı sistem işletmecisi konumunda yer alıyor. İBB, devam eden ve yeni projelerle daha da geliştirmeyi hedeflediği raylı sistemler ağının,  artan ulaşım...