06 / 05 / 2024

önder kaya Öncüoğlu Mimarlık

önder kaya Öncüoğlu Mimarlık

Türkiye’de Park Yaşam Konutları ve Toskana Vadisi gibi konut projelerinin yanı sıra Rusya’daki Soçi Olimpiyat Oteli ve Kongre Merkezi gibi uluslar arası projelerde çalışan mimar Önder Kaya kimdir?

TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan kritik 2022 açıklaması! Gıda fiyatları ne olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 2022 yılına ait üçüncü enflasyon raporunu gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

TMMOB'dan tarihi Saraçoğlu Mahallesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin imar planıyla ilgili açıklama yaptı. ŞPO açıklamasında, "Saraçoğlu Mahallesi, kamusal değerlerin üretildiği, kent merkezi ile bütüncül tasarlanan bir mekan olma özelliğine kavuşana kadar mücadele edeceğiz" dedi...

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı asfaltlandı!

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları tamamlanmıştı. Asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı yapılan Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı da asfaltlandı.

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor!

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan bulvarların asfaltlama çalışmaları kapsamında Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın alt yapısı tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kuyumcuzade, Atatürk ve Mehmet Akif Bulvarlarında yürütülen bazalt asfalt serme çalışmaları ise tamamlandı.

önder kaya Öncüoğlu Mimarlık Haberi

önder kaya Öncüoğlu Mimarlık

Önder Kaya kimdir?

Önder Kaya, 1984 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 1993 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 


1984-1985 yılında Çinici Mimarlık Atölyesi'nde mimar olarak, 1985-1991 yılları arasında ÖNCÜOĞLU Mimarlık'da da proje yöneticisi olarak görev yapmış, daha sonra 1992 yılında ANO Yapı şirketini kurmuştur. 


1991-1997 yılları arasında kurucusu ve genel müdürü olduğu Ano Yapı’da çeşitli projeler gerçekleştirdi. 


7 sene bu şirket ile yürüttüğü çalışmalarını 1998 yılından itibaren ÖNCÜOĞLU Mimarlık Yönetim Kurulu üyesi olarak halen sürdürmektedir.


Ulusal mimarlık yarışmalarında 2 ödül kazanmış, ayrıca projeleri Cityscape, CRE gibi birçok uluslararası ödüle layık görülmüştür. TSMD (Türk Serbest Mimarlar Derneği) üyesidir. 


Öncüoğlu Mimarlık

Öncüoğlu+ACP; dinamik ve tecrübeli mimar, tasarımcı, plancı ve mühendis ekibinden oluşan Ankara, İstanbul, Moskova,  Astana ve New York ofisleri ile geniş bir...