03 / 05 / 2024

Ondörtüç Pendik 20 yıl vade kampanyası

Ondörtüç Pendik 20 yıl vade kampanyası

İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik'te tüm konutlarını 240 ay vadeyle satışa sunuyor. Öz sermayesi ve güvenilirliğiyle bilinen İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik’te İş Bankası ve Garanti Bankası ile çalışıyor.

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin TL'yi geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 2024 yılının Mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin 98 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 57 bin 280 TL'ye çıktı.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Gümüş fiyatlarında büyük fırtına! Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gündemden düşmeyen gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşmış ve rekor kırmıştı. rekor kırdı. Hızla yükselmeye başlayan gümüş fiyatlarında büyük fırtına yaşanıyor. Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Pendik Esenyalı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Pendik ilçesi, Esenyalı Bölgesi Kemiklidere ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Pendik Esenyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı Mahallesi, 7750 ada, 16 ve 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Dolayoba 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi, 12 pafta, 3946 parselin doğusundaki tescil harici alan ile 3947 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik 20 yıl vade kampanyası Haberi

Ondörtüç Pendik 20 yıl vade kampanyası

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik'te tüm konutlar, 240 ay vadeyle satışa sunuluyor. Cazip fiyat avantajlarının sunulduğu Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenler artık 20 yıl vadeyle gayrimenkul sahibi olabiliyor. 


20 yıl vadeli gayrimenkul satışlarının önünü açabilmek için yeni bir seferberlik başlatan konut sektörüne destek İnsay Yapı'dan geldi. Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından biri olan İnsay Yapı, Garanti Bankası aracılığıyla Ondörtüç Pendik'te ev taksitlerini 240 aya kadar uzattı. Öz sermayesi ve güvenilirlik yapısıyla dikkat çeken İnsay Yapı, orta gelirli vatandaşların ev hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor. 

Pendik'in göbeğinde inşa edilen Ondörtüç Pendik'ten ev almanın artık çok kolay olduğunu söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, vadelerin 240 aya kadar uzamasıyla sektörün canlanacağını belirtti. Bu kampanyadan herkesin yararlanacağını anlatan Çulhalık, yapılan hamlenin...