17 / 05 / 2024

one tower 30. Yılın Basın Fotoğrafları sergisi

one tower 30. Yılın Basın Fotoğrafları sergisi

One Tower, ' 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ' ve 'Foto Muhabirleri Derneği 'nin 30'uncu kuruluş yıldönümünü ' 30 Yılın Basın Fotoğrafları ' sergisiyle kutlayacak.

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Philips The One televizyon Arçelik'te indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Philips The One televizyon Arçelik'te satışa çıktı. Peki, Philips The One televizyon kaç TL? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Aris Grand Tower 2+1 daireler yüzde 30 indirimli!

"Hayata zirveden başla!" sloganıyla tanıtılan Aris Grand Tower'da 30 Nisan'da sona erecek kampanya kapsamında 2+1 daireler 500 bin TL yerine 350 bin TL'ye satılıyor..

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

One Tower Diplomatique yüzde 20 kazandıracak!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'nın en önemli bölgelerinden Oran'da hayata geçen One Tower Diplomatique"in kısa süre sonra yaşam başladığında en az yüzde 20 oranında değerini artırmasını beklediğini söyledi.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

one tower 30. Yılın Basın Fotoğrafları sergisi Haberi

one tower 30. Yılın Basın Fotoğrafları sergisi


One Tower, satış ofisinin kapılarını şimdi de gazeteciler için açıyor. One Tower, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' ve 'Foto Muhabirleri Derneği'nin 30'uncu kuruluş yıldönümünü '30. Yılın Basın Fotoğrafları' sergisiyle kutlayacak. Fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın'ın hava fotoğraflarından oluşan 'Anadolu Desenleri' sergisiyle Sanat Günleri'nin ilkini gerçekleştirdiklerini hatırlatan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik "En önemli meslek gruplarından biri gazetecilik. Çünkü doğru haberi anında ulaştırmak adına her daim çalışıyorlar. Onlar her gün her saat bize bilgi aktarıyorlar. Onlar için çok özel bir gün olan 10 Ocak'ta bu kez biz onların çalışmalarına yer verelim istedik" dedi. Sergisi Ocak 2014 tarihine kadar açık...