04 / 05 / 2024

one tower fiyat listesi

one tower fiyat listesi

Başkent’in zirvesi olarak bilinen tamamlandığında Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, sunduğu çevresel çözümler sayesinde 50 yılda 50 bin ağaca bedel enerji tasarrufu sağlayacak.

One Tower Ankara nerede?

One Tower Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. One Tower projesinde yüzde 25 peşinatla kalan tutar 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

Ankara One Tower fiyat listesi! Mayıs 2015'te teslim!

Ankara One Tower fiyat listesi için haberimizinden yararlanabilirsiniz. Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı tarafından yükselen One Tower Ankara projesi Mayıs 2015'te teslim ediliyor...

One Tower fiyat listesi!

Ankara'da konumlandırılan One Tower Evlerinde 11 farklı tipde konut seçeneği bulunuyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan One Tower fiyat listesi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor...

One Tower daire fiyatları!

One Tower daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları ve teslim tarihleri haberimizde yer alıyor...

One Tower fiyat listesi!

One Tower fiyat listesi 573 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredili ödemelerin yapılabildiği One Tower Ankara teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirlendi.

One Tower teslim tarihi!

One Tower teslim tarihi Mayıs 2015 yılı olarak belirtiliyor. One Tower Ankara satış fiyatları 573 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Doğan Tower fiyat!

Doğan Tower fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower fiyat bilgisi ve proje detayları...

Adozer Tower fiyat!

Adozer Tower projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Adozer Tower projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Crystal Tower fiyat!

Crystal Tower fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 311 konut bulunuyor...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

İzmir Biva Tower fiyat!

İzmir Biva Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen proje 96 daire 8 ticari üniteden oluşuyor. 

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Ater Tower fiyat!

Toplam 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ater Tower, Atergrup imzayla inşa ediliyor. Proje İzmir Bayraklı'da hayata geçiriliyor. İşte Ater Tower fiyat...

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi!

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde uygulanan yüzde 10 indirimle bu fiyat 279 bin TL'ye iniyor...

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Selin Tower fiyat listesi!

Toplam 60 adet daireden meydana gelen Selin Tower projesi 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Selin Tower fiyat listesi 500 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Aze Tower fiyat!

Toplam 75 konuttan meydana gelen Ümraniye Aze Tower fiyat listesi 300 bin TL'den başlıyor. Proje Aze Grup imzasıyla hayata geçiriliyor.

one tower fiyat listesi Haberi

one tower fiyat listesi

İnşaat sektörü küresel ısınmaya neden olan karbondioksit salınımının yüzde 40’ından sorumlu olunca, sektör temsilcileri de bu durumu tersine çevirme çalışmalarına yöneldi. Tamamlandığında Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM projesi de sunduğu çevresel çözümler sayesinde 50 yılda 50 bin ağacı kurtarmayı hedefliyor.

Küresel ısınmanın bir numaralı sorumlularından inşaat sektörü de her geçen yıl daha da artan çevre bilincine uyum sağlamaya başlıyor. Sektör temsilcileri binaları artık çevreye duyarlı malzemelerden inşa ederken, güneş ve rüzgar enerjisi gibi alternatif sistemlere yönelerek daha temiz bir doğaya katkıda bulunuyor.

Özçelik-Pelit-Tan ortaklığıyla inşa edilen ve tamamlandığında Ankara’nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak 185 metrelik One Tower, Başkent’te bu konudaki önder projelerden biri oldu.

Binanın yeşil ve çevreci olduğunu...