06 / 05 / 2024

Öner Mühendislik

Öner Mühendislik

Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Başkaya, Metin Öner tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Kartal, Yeni Mahalle'de kuruldu

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ali Öner tarafından kuruldu.

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmuttalip Düner tarafından kuruldu.

İlkaya Mühendislik İnşaat Otomotiv Bilişim Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İlkaya Mühendislik İnşaat Otomotiv Bilişim Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Döner tarafından kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Öner tarafından kuruldu.

Mag3 Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mag3 Mühendislik Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Üner tarafından kuruldu.

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztozan, Kenan Duran, Levent Güner, Michael Dostal ve Süleyman Hilmi Koçak tarafından kuruldu. 

Dag Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dag Mühendislik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Güner tarafından kuruldu. 

Ypt Yapı Proje Teknik Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ypt Yapı Proje Teknik Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Timurlenk, İlknur Timurlenk, Ali İhsan Güner ve Ali Ruzi Özuygur ortaklığında kuruldu.

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 80 bin TL sermaye bedeli ile Salih Üstüner tarafından kuruldu.

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güner ve Kazım Özcan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Arasco Mühendislik ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasco Mühendislik ve Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cem Cemal Yalçıner, Murat İğcioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Öner Mühendislik Haberi

Öner Mühendislik

Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Başkaya, Metin Öner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin hissesi 2'ye 5 bin TL olarak ayrılmış durumda. 


Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almakbunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Öner Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yeni Mahalle, Pegagaz Sokak, No:4 Aura Rezidans B Blok,...