24 / 07 / 2024

onikişubat mevlana mahallesi tapu

onikişubat mevlana mahallesi tapu

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanlığı, Mevlana Mahallesinde tapu problemi bulunan 55 vatandaşla anlaşmaya vardı. Anlaşma çerçevesinde arsaların metrekare birim fiyatı 150 TL olarak belirlendi.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 1 Kasım'da!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Karamanlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi, 3512 ada, 2 parselin bir kısmı ile güneyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Belediye 4 bin 275 metrekarelik arsa satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Önsen Mahallesi'nde yer alan 4 bin 275 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyeden son dakika imarlı arsa fırsatı! Arsa arayanlar hemen bakın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 275 metrekare alana sahip.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Belediye'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Şubat'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Onikişubat'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye tam 20 bin metrekarelik arsa satacak! İhalesi 4 Ocak'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Önsen Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Sancaktepe Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Mevlana Mahallesi, 469 ada, 4 parsel ve 469 ada Rekreasyon Tescilli Alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak'tan Kahramanmaraş'ta arsa fırsatı! 270 bin TL'ye imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş Onikişubat Fatmalı Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 10:10'da gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın Barbaros Mahallesi’ne millet bahçesi kazandırmak için çalışmalara başladı. Millet bahçesi inşaatı için çalışmaların kısa zamanda başlaması bekleniyor. 

onikişubat mevlana mahallesi tapu Haberi

onikişubat mevlana mahallesi tapu

Onikişubat Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde uzun yıllardır çözülemeyen tapu problemlerini neticelendiriyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yaptığı imar uygulamasının ardından, sorun bulunan 55 vatandaşın mülkleri tespit edilerek, anlaşmaya varıldı. Anlaşma çerçevesinde arsaların metrekare birim fiyatı 150 TL olarak belirlenerek ve yüzde 25’i peşin olmak kaydıyla vatandaşlara satışı yapılacak.


Mevlana Mahallesi Muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek, tapularını teslim eden Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, uzun yıllardır kronikleşen bir problemi çözüme kavuşturduklarını söyledi. Hem belediyenin hem de vatandaşların menfaatlerini gözeterek makul bir anlaşma yapıldığını dile getiren Mahçiçek, şöyle konuştu:


“İmar Müdürlüğündeki arkadaşlarımız buradaki sıkıntıyı aşmak için güzel bir çalışma yaptılar ve çözüm ürettiler. Ve o üretilen çözüm noktasında, buradaki arkadaşlarımızın kaç metre kare yerleri olduğunu tespit ettik, tespit edilen metrekareleri fiyatlandırdık ve çok uygun bir fiyat...