14 / 05 / 2024

Öniz Bağdat satış ofisi

Öniz Bağdat satış ofisi

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Taner Ölmez Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL'ye ev aldı!

Evlilik hazırlıkları yapan ‘Mucize Doktor’ dizisinin yıldız oyuncusu Taner Ölmez, düğün öncesi İstanbul Bağdat Caddesi’nden lüks bir daire satın aldı. 

Ankara Öniz Bağdat fiyat!

Ankara Öniz Bağdat fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkana yer verilen proje Asm İnşaat imzasını taşıyor.

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Yenimahallede hayata geçiriliyor. Peki 27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Bağdat Caddesi'nde dönüşüm sorunu yaşanıyor!

İki bin konutun yarım kaldığı Bağdat Caddesi'nde 100'ü aşkın  müteahhit sıkıntı yaşıyor.  Şantiyeye dönüşmüş olan bölgede, tamamlanmış konutların satışı konusunda da sorunlar yaşanıyor.

Nef, Bağdat Caddesi'nde satış ofisi açtı!

Nef, Bağdat Caddesi’nde ofis açtı. Satış ofisinde, ödüllü projelerini ocak ayı boyunca ek avantajlarla satışa sundu.

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçilik binası satın alındı!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Kaymakcı:"Büyükelçilik binasını satın almak zorunluluk haline gelmişti. 1939'dan beri birçok Büyükelçi ve memurumuz Bağdat'ta görev yaptı ve burası Türkiye Cumhuriyeti devletinin evi olmuştu. Buranın bizde önemli hatıraları var" dedi.

Zülfikarlar Holding'ten Bağdat Caddesi'ne yeni proje: Atalay Residence!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bağdat Caddesi'nden 2 dükkan aldı!

Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı.

Öniz Bağdat satış ofisi Haberi

Öniz Bağdat satış ofisi

Asm İnşaat imzasını taşıyan Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan yer alıyor. 27 bin 133 metrekare inşaat, 6 bin metrekare arsa alanına sahip proje toplam 199 bağımsız bölümden meydana geliyor. 

Öniz Bağdat'ta 38 adet 2+1, 138 adet 1+1 ofis tipi daireler  bulunuyor. Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen projede 1+1 ve 2+1 daireler 111 - 167 metrekare arasında değişiyor. 

Teslimlerin 2019 yılının Nisan ayında yapılacağı Öniz Bağdat projesinde  bloklar 4 bodrum 1 zemin ve 7 normal kat olmak üzere toplam 12 katlı olarak tasarlanıyor. 

Öniz Bağdat projesinde toplantı amaçlı yönetim salonu, çocuk oyun alanları, 30 adet açık otopark, 270 adet kapalı otopark, bayan-erkek fitness salonları yer alıyor. 

Öniz Bağdat'ta daire fiyatları 185 bin TL ile 270 bin TL arasında...