05 / 05 / 2024

online ilan siteleri boykot

online ilan siteleri boykot

Koronavirüs salgını sebebiyle işleri durma noktasına gelen emlakçılar online ilan portallarını boykot edecek.

Oturum amaçlı konut satın almak isteyenlere uyarı! Kiracısı olan evlere yüzde 40 altında teklif edin! 

Konut satışları düşüşe geçerken, ilan siteleri satılık konut ilanlarıyla doldu. Bunlardan çoğu da içinde kiracısı olan satılık konutlar. Uzman isim oturmak için konut alanları bu konuda uyardı. Kiracı olan konutları satın alırken, yüzde 40 altında teklif edilmesini önerdi. 

Konut alıp satacaklar dikkat! İlan sitelerinde sistem değişiyor!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu taslağa göre, emlak siteleri üzerinden gerçekleştirilen konut satışlarında, aynı konut için farklı fiyatlarla birden çok ilan girişi yapılamayacak. Peki düzenlemenin piyasaya etkisi ne olacak?

Konut ilanlarında yeni dönem sektörü nasıl etkileyecek? Ev alacaklar dikkat! Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

Ticaret Bakanlığı’nın ilan siteleri ile ilgili düzenlemesi bugün yürürlüğe alındı. Peki bu düzenleme sektörü nasıl etkiler? Ev fiyatları düşer mi, yükselir mi?

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Konut fiyatlarında sanal tehlike!

Ev arayan vatandaşların ilk tercihi internetteki ilan siteleri oluyor. Bu sitelerde istedikleri fiyatları yazan ev sahipleri ve emlakçıları ev satılmadıkça fiyatı arttırdığı için panik ortamı yaratıyor. 

Hakan Akçam: Online ilan siteleri 6 ay ücretsiz hizmet versin

Etimesgut Emlak Müşavirliği Derneği Başkanı Hakan Akçam, online ilan sitelerinin 6 ay ücretsiz hizmet vermelerini talep etti..

Emlakçılardan 'online ilan siteleri'ne erteleme çağrısı!

Online ilan sitelerine ayda 2 ila 3 bin yılda ise 100 bin TL ödeme yaptıklarını belirten emlakçılar, ödemelerin 3 ay ertelenmesini, aboneliklerin dondurulmasını ve belli bir dönem ücret alınmamasını talep ediyor.

Emlakçılar 'online ilan siteleri'ni boykot hazırlığında!

Koronavirüs sebebiyle işleri durma noktasına gelen on binlerce emlakçı, online ilan portallarını boykot etmeye karar verdi.

Emlakçılar online ilan sitelerini boykot hazırlığında!

Koronavirüs salgını sebebiyle işleri durma noktasına gelen emlakçılar online ilan portallarını boykot edecek.

Ev alacaklar, online satış sitelerine dikkat!

Ev ve otomobil arayanların büyük çoğunluğu günümüzde artık ilk baktığı yer online ilan ve satış siteleri oluyor. Müşterilerin bu mecraya kaymasıyla, doğal olarak dolandırıcılar da bu sitelerde cirit atmaya başladı.

Ev arayanlar dolandırıcıların kurbanı oluyor!

Ev ve otomobil arayanların büyük çoğunluğu günümüzde artık ilk baktığı yer online ilan ve satış siteleri oluyor. Müşterilerin bu mecraya kaymasıyla, doğal olarak dolandırıcılar da bu sitelerde cirit atmaya başladı.

Online emlak siteleri 'satılık han -hamam' ilanlarıyla dolu!

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor...

online ilan siteleri boykot Haberi

online ilan siteleri boykot

Koronavirüs salgını sebebiyle işleri durma noktasına gelen emlakçılar, bu süreçte, tüm taleplerine rağmen ödemelerin ertelenmesi veya aylık abonelik ücretlerinde indirim yapılması gibi kolaylık sağlamayan online ilan portallarını boykot edecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a konuya ilişkin mektup da yazan emlakçılar, makul olarak nitelendirdikleri taleplerinin karşılanmaması halinde tüm ülke genelinde söz konusu ilan sayfalarını da boykot edecek. 

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, Anadolu Ajansı muhabirine konuya ilişkin yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle emlakçıların yüzde 80'inden fazlasının iş yerini açamadığını, açanların da iş yapamaz hale geldiğini belirtti.

Emlakçıların son dönemde birçok sektörde görüldüğü gibi dijital ortama geçtiğini belirten Aşa, pazarlama, satış ve kiralama gibi işlemleri online yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

Aşa, ülke genelinde bilinen en...