16 / 05 / 2024

online pazar nedir

online pazar nedir

Inform Elektronik Pazarlama Müdürü Kubilay Han Çetiner yaptığı açıklamada, "Endüstriyel tesislerin artması, inşaat sektöründeki gelişmeler, akıllı binaların çoğalması, online olarak nitelendirilen pazarda büyümeye neden oldu" dedi

Ücretlerdeki yüksek artış öğrencilerin servis kullanımını etkiledi!

Otomobil piyasasının online pazar yeri arabamcom’un son araştırması, yükselen ücretlerin okul servislerine yönelik tercihleri etkilediğini ortaya çıkardı. Katılımcıların yüzde 52’si ücretler pahalı olduğu için servis aracını tercih etmediğini söyledi.

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

Dolarda son durum ne? Euro şu an ne kadar? 11 Haziran Pazar dolar ne kadar oldu? Güncel dolar alış, satış fiyatı!

Dolar 11 Haziran Pazar günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 11 Haziran Pazar dolar kuru…

Nisan'da ikinci el online araç pazarında en çok Egea ve Doblo satıldı!

Türkiye ikinci el online araç pazarında Nisan ayında Volkswagen en çok tercih edilen marka olarak belirlenirken, model bazında binekte en fazla Egea, hafif ticaride ise Doblo satıldı.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

İkinci el otomobilde şartlar değişti! Vatandaşlar bu modellere yöneldi

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay en çok satılan markalar açıkladı. İşte Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlediği verilere İkinci el otoda şubatta en çok satılan modeller...

Dolar ne kadar oldu? 1 Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları nedir? 4 Eylül Pazar dolar euro kaç TL?

Dolar bugün ne kadar oldu? 4 Eylül Pazar dolar fiyatları nedir? Bugün dolar alınır mı? Hafta sonu dolar euro alınır mı?

Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün 28 Ağustos Pazar ne oldu? İşte dolarda son durum!

Doların 28 Ağustos Pazar günü ne kadar olduğu vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor? Piyasalarda son durum nedir? 28 Ağustos Pazar günü dolar, euro kaç tl?  İşte 28 Ağustos Pazar dolar kuru…

2.el online oto pazarında 1,6 milyon araç satışı gerçekleşti!

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen yıl satışlar 1 milyon 652 bin 710 olurken, ikinci el araç fiyatları ortalama yüzde 63 arttı.

2. el online otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar arttı!

2. el online oto pazarında satışlar da fiyatlar da arttı. Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 11 yükselirken, araç fiyatları yaklaşık yüzde 35 arttı.

online pazar nedir Haberi

online pazar nedir


Inform Elektronik Pazarlama Müdürü Kubilay Han Çetiner, kesintisiz güç kaynağı sektörünün enerjinin ve teknolojinin olduğu her sektöre hitap ettiğini söyledi.İnform Elektronik'in çalışmalarına da değinen Çetiner, "İnform Elektronik olarak 34 yıllık sektör tecrübemizle, beklentilerin ötesinde, teknolojisi takip edilen, ürünler ortaya koyuyoruz. 

Sektörümüz enerji kalitesinde ve teknolojide meydana gelen tüm gelişmelerden etkileniyor ve bu gelişmelere göre kendi iç dinamiklerini harekete geçiriyor. Örneğin endüstriyel tesislerin artması, inşaat sektöründeki gelişmeler, akıllı binaların çoğalması, online olarak nitelendirilen pazarda büyümeye neden oldu"...