02 / 05 / 2024

Online Satış ve Şehir Otelleri

Online Satış ve Şehir Otelleri

Bu yıl Türkiye’ye gelecek Rus ve Avrupalı turist sayısındaki düşüş beklentisi Türklere yaradı. Etstur Direktörü Suat Özbek, “Oteller, boş yerleri doldurmak için yüzde 15 indirim yaptı” dedi.

Devlet'in 2024'te gayrimenkul satış ve kiralama hedefi 13,2 milyar lira!

Meclis'te görüşmeleri devam eden 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi verilerinden derlenen detaylara göre, devlet, 2024'te taşınmazlardan, satış ve kiralama olmak üzere 2 farklı kalemde gelir elde etmeyi planlıyor. 

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...

Konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredecek?

Konut almak isteyenler konut piyasasındaki satış ve fiyat trendleri nasıl seyredeceğini merak ediyor. İşte konut piyasasına ilişkin son gelişmeler...

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni dönem! Sahte ilanların önüne geçilecek!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin tek bir platformda iş yönetimi ve gayrimenkul pazarlaması yapabildikleri teknolojik altyapı RE-OS.com, konut satış ve kiralama ilan platformundaki yeni dönemi açıkladı.

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Topuz tarafından kuruldu.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

PTT'ye ait gayrimenkullerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündeminde! 

PTT'ye ait konut ile arazilerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuyla ilgili soru önergesi sundu. İşte ayrıntılar...

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Online Satış ve Şehir Otelleri Haberi

Online Satış ve Şehir Otelleri

RUSYA ve bazı Avrupa ülkelerinde Türkiye’ye gelen turist sayısında beklenen düşüş, en çok Türk turiste yaradı. Türkiye’de tatil bölgelerinde olan oteller yüzünü Türk turiste dönerken, fiyatlarını da neredeyse 2013 seviyelerine çekti. Bu çerçevede yapılan erken rezervasyonlarda da büyük bir artış yaşandı. Geçen yıl 4.5 milyon Rus turist Türkiye’ye gelirken, bu yıl gelen Rus turist sayısında yüzde 25’lik bir düşüş yaşanabileceği ifade ediliyor. Rusya ve AB ülkelerinde gelen turist sayısında yaşanan düşüş sonrası boş kalan oteller, Türk turistlerle açığı kapatmaya çalışıyor. Erken rezervasyonun bitiş tarihine sayılı günler kala Türk tatilcilerin elini çabuk tutması gerektiğine dikkat çeken Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, “Geçen yıl mayıs ayında bu yılın mayıs ayına kadar erken rezervasyon satışlarında kişi sayısında yüzde 51 artış yaşandı....