20 / 05 / 2024

Online Yapı adres

Online Yapı adres

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniyede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Can tarafından kuruldu. 

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Online tapu işlemleri nasıl yapılır?

Tapu işlemleri pek çok kişinin gözünde büyümektedir. Peki bu işlemler online yapılabilir mi? İşte merak edilen detaylar!

Online olarak imar barışı ödemesi nasıl yapılır? 

İmar barışı ödemeleri online olarak kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bu ödemeler anlaşmalı bankalar üzerinden kolay bir şekilde yapılıyor. İşte online olarak imar barışı ödeme adımları...

Yapı Merkezi'nden online staj programı!

Yapı Merkezi, staj hakkı kazanan üniversite öğrencileri için pandemi sürei nedeniyle "Digital Baret" adlı online staj programını hayata geçirdi.

Mart'ta yabancılara online gayrimenkul satışı 100 milyon TL'yi geçti!

GİGDER Başkanı Faruk Akbal, Türkiye'ye seyahat edemeyen yabancıların ilgisini GİGDER olarak Facetime, Zoom, Skype ve Whatsapp gibi online platformlara taşıdıklarına dikkat çekti ve Mart ayında yabancılara online yapılan konut satış tutarının 100 milyon TL'yi geçtiğini kaydetti...

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniyede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Can tarafından kuruldu. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Online Yapı adres Haberi

Online Yapı adres

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniyede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Can tarafından kuruldu. 

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat, yapı malzemeleri, orman ürünleri, elektrik ve elektronik ürünlerin alımını-satımını yapmak. 2- Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin, elektrik ve elektronik malzemelerinin, orman ürünlerinin bayilik, acentelik, distribütörlük haklarını almak veya vermek. 3- Şirket her türlü inşaat, taahhüt, dekorasyon ve tadilat işleri başta olmak üzere, bina, konut,prefabrik,ev, işyeri, fabrika, sınai ve turistik tesisler gibi çeşitli işleri gerek şirket gerekse gerçek ve tüzel kişiliklerle birlikte ortaklık yapmak suretiyle yapabilir. 4- Özel ve resmi dairelerin inşaat,tadilat,peyzaj ve dekorasyon işleri için teklifler vermek, ihalelerine katılmak, dekorasyon, proje, iç mimari, çizim, donatım, tasarım ve yapım...