09 / 05 / 2024

ons altın fiyatı

ons altın fiyatı

Altının onsu haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken, dün 1927 dolardan işlem gördü. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar? İşte 22 Mart 2022 altın fiyatları...

Ons altın 1.800 dolara yaklaştı! Gram altın 900 liranın altına düşer mi?

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın devam eden müzakerelerin etkisi ile güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Altının onsu tekrar yükselişe geçti! Altında beklentiler büyük...

Altının onsu FED öncesinde 1909 dolara kadar gerilerken, dün güne 1937 dolardan başladı. Peki altın fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 18 Mart 2022 altın fiyatları...

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları düşüyor...

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Altının onsu sert düştü!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Ons altın geri çekildi! Bu düşüş devam edecek mi?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra çöküşe geçti. Ons altın şu anda 1978 dolardan işlem görüyor.

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın şu anda 2 bin dolar seviyesini geçti.

Ons altın 2 bin dolar sınırında: Yükseliş devam edecek mi?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Geçtiğimiz hafta ise 1880 bandında işlem gören ons altın 1990 dolar seviyesine kadar çıktı...

Altının onsu zirveye çıktı! Altında büyük yükseliş!

Altının ons fiyatı geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Ons altın haftanın ilk işlem gününde ise zirveye çıktı. İşte 7 Mart 2022 ons altın fiyatı...

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,925 dolardan işlem görüyor.

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları ne olacak?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne yükselişle başlayarak 1,936 dolardan işlem görüyor.

Ons altında sert dalga! Altın düşüşe mi geçiyor?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,905 dolardan işlem görüyor.

Altının onsu 1910 dolar seviyesinde!

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise 1,909 dolardan işlem görüyor.

Altının onsu 1.940 dolar oldu! Ons altın zirvede!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı. Altın çeşitlerinin yönünü belirleyen ons altın ise bugün rekora imza atarak 1,940 dolardan işlem görüyor.

Altının onsu 1.900 doların üzerinde! Yeni rekora hazırlanıyor!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Altın çeşitlerinin yönünü belirleyen ons altın ise bugün büyük ivme kazanarak 1,910 dolardan işlem görüyor.

22 ayar gram altın fiyatı kaç TL? 6 Mayıs Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Harem altın fiyatları canlı...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın yatırımcıları özellikle ''22 ayar gram altın fiyatı'' araştırılıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Harem altın fiyatları canlı...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

Dünya devi altın için yeni tahminini resmen açıkladı! Altın yıl sonunda işte tam bu kadar olacak!

Dünya devi Goldman Sachs, bu yılın sonu için altın fiyat hedefini 2300 dolardan 2700 dolar/ons seviyesine yükseltti. İşte dünya devinin yayımladığı o raporda yer alan detaylar...

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Ünlü ekonomist dolara meydan okuyan altın için hedef fiyat vererek uyardı!

Ons altın 2 bin 353 dolar, gram altın 2 bin 421 TL ile rekor kırdı. Ünlü ekonomist David Rosenberg yaptığı açıklamada jeopolitik riskler ve küresel merkez bankalarının alımlarıyla birlikte ons altının 3 bin dolar hazırlığında olduğunu söyledi.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altında tüm zamanların rekoru yaşandı!

Altının ons fiyatı, üst üste üçüncü haftasını yükseliş ile tamamlamaya hazırlanırken; ons altın ve gram altın tarihi zirvelerini yenildiği kaydedildi. Gram altın fiyatı ise, dolar/TL'deki artış ile primli. Ons altın fiyatında ise 5 işlem günü tarihi kazanımlar sürerken altın üst üste 3. haftada artı

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

ons altın fiyatı Haberi

ons altın fiyatı

Altının onsu dün güne 1927 dolardan başkarken bugün güne 1935 dolardan başladı. 8 dolar değer kazancıyla başlayan altının onsu, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. FED'in faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları dün haftaya yükselişle başladı ve yukarı yönlü hareketine bugün de devam ediyor.

Altının onsu dünyadaki gelişmelerden yakından etkilenirken, yeni işlem gününe 8 dolar değer kazancıyla başladı. Peki diğer altın türleri ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın bugün kaç lira oldu? İşte 22 Mart 2022  son dakika altın fiyatları...

22 MART 2022 ALTIN FİYATLARI

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altının onsu dün güne 1927 dolardan başlarken bugün ise 1935 dolardan işlem görüyor.  Gram...