08 / 05 / 2024

ons altın son dakika

ons altın son dakika

Altının onsu haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken, dün 1927 dolardan işlem gördü. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar? İşte 22 Mart 2022 altın fiyatları...

Ons altın 1.800 dolara yaklaştı! Gram altın 900 liranın altına düşer mi?

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın devam eden müzakerelerin etkisi ile güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları düşüyor...

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Altının onsu sert düştü!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Ons altın geri çekildi! Bu düşüş devam edecek mi?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra çöküşe geçti. Ons altın şu anda 1978 dolardan işlem görüyor.

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın şu anda 2 bin dolar seviyesini geçti.

Ons altın 2 bin dolar sınırında: Yükseliş devam edecek mi?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Geçtiğimiz hafta ise 1880 bandında işlem gören ons altın 1990 dolar seviyesine kadar çıktı...

Altının onsu zirveye çıktı! Altında büyük yükseliş!

Altının ons fiyatı geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Ons altın haftanın ilk işlem gününde ise zirveye çıktı. İşte 7 Mart 2022 ons altın fiyatı...

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,925 dolardan işlem görüyor.

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları ne olacak?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne yükselişle başlayarak 1,936 dolardan işlem görüyor.

Ons altında sert dalga! Altın düşüşe mi geçiyor?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,905 dolardan işlem görüyor.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikici işlem gününde tekrar yükselmeye devam ediyor.  Ons altın ve dövizdeki değişimlerden etkilenen altın fiyatlarında ibreler yukarı yönlü. Gram, çeyrek ve tam altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Ons altın 2.000 doları geçti! Altın fiyatları uçmadı resmen füze gibi fırladı! 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

28 Ekim Cumartesi günü altının ons fiyatı 2000 doları geçti. Sabah saatlerinde ons altın 2006 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın fiyatlarında tarihi rekor seviyesi, Ons altın fiyatları 1990 dolara kadar yükseldi

Gram altın rakamları, ons altındaki artışınaldığı destek ile tarihi rekor seviyesini 1826 Türk lirasına çekti. Buna göre de Ons altın rakamları ise, 1990 dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

27 Eylül Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1898 seviyesi ile 1900 doların altına geriledi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? 27 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1920 dolardan işlem görürken altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Gram altın 2 bin TL'yi görecek mi? Altın fiyatları ne kadar? İşte son gelişmeler...

Dünden bugüne altın fiyatları yukarı doğru seyrederken altın fiyatlarında son durum yatırımcıların ve vatandaşların piyasa ve ekonomi takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2023 Pazar günü gram, çeyrek, yarım ve ons altın fiyatları...

ons altın son dakika Haberi

ons altın son dakika

Altının onsu dün güne 1927 dolardan başkarken bugün güne 1935 dolardan başladı. 8 dolar değer kazancıyla başlayan altının onsu, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. FED'in faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları dün haftaya yükselişle başladı ve yukarı yönlü hareketine bugün de devam ediyor.

Altının onsu dünyadaki gelişmelerden yakından etkilenirken, yeni işlem gününe 8 dolar değer kazancıyla başladı. Peki diğer altın türleri ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın bugün kaç lira oldu? İşte 22 Mart 2022  son dakika altın fiyatları...

22 MART 2022 ALTIN FİYATLARI

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altının onsu dün güne 1927 dolardan başlarken bugün ise 1935 dolardan işlem görüyor.  Gram...