06 / 07 / 2024

Onur Atalay

Onur Atalay

İrontaş İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon 938 bin 35 TL sermaye ile, Onur Atalay tarafından açıldı...

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Onur Park Life İstanbul yaşam tarzınızı değiştiriyor!

Onur Beton güvencesiyle hayata geçecek olan Onur Park Life İstanbul’un proje lansmanı gerçekleşti. Onur Park Life İstanbul, projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Park Life Esenyurt teslim tarihi!

Onur Park Life Esenyurt projesi 718 daire ve 231 ticari birimden oluşuyor. Onur Çimento A.Ş.'nin kendi arazisinde inşa ettiği Onur Park Life İstanbul projesinde ön satışlar başladı...

Onur Park Life Evleri satış ofisi!

Onur Park Life Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Onur Park Life projesinde ilk etap Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor!

Onur Park Life İstanbul'da ilk etap satışları başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Onur Park Life İstanbul projesinde 718 daire ve 231 ticari ünite olacak...

Onur Park Life İstanbul lansmanı 10 Nisan'da!

İstanbul'a yeni bir renk, heyecan ve keyif katacak olan Onur Park Life İstanbul projesinin lansman etkinliği 10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Asena Atalay, Beykoz Konakları’ndaki villasını kiraya verdi!

Kısa bir süre önce boşanan Asena Atalay ile Caner Erkin, boşanmalarına rağmen gündemden düşmüyor. Asena Atalay geçen yıl satın aldığı Beykoz Konakları’ndaki villasını 36 bin liraya kiraya verdi.

Asena Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom Evleri'ne taşındı!

Beykoz Konakları'ndaki 6 milyon dolarlık villadan taşınan Asena Atalay, Zincirlikuyu'ya taşındı. Atalay, 600 çift ayakkabısını yeni evine sığdırmakta zorlandı. Atalay, Zincirlikuyu İstanbloom'a yerleşti.

Onur Öngün: 2016'da en çok arsa yatırımı kazandıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistiklerine göre geçen yıl Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Onur Öngün'e göre, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

Onur Öngün'den doğudaki vatandaşlara evinizi satmayın çağrısı!

Terör nedeniyle doğudaki konut fiyatlarının düştüğünü belirten Onursal Gayrimenkul Başkanı Onur Öngün “Fiyatlar artacak, kimse evini satmasın” çağrısında bulundu.

Ergün Atalay: Tarım arazilerine inşaat yapılmaması için yasa çıkarılmalı!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay 22. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında, tarım arazilerine inşaat yapılmamasına ilişkin "20-30 sene sonra çok zorluk çekeriz. Bu konuda bir yasa çıkartılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri kitabı 14 Kasım'da YEM kitabevinde olacak!

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, seçim sonucunun gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 oranına artırabileceğini söyledi.

Onur Atalay Haberi

Onur Atalay

1 milyon 938 bin 35 TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, mesken toplu konut yol köprü baraj liman spor tesisi her türlü inşaat yapımı ve taahhüdünde bulunmak ve 22.6.2011 tarihli tescile ait ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şube, Esenyurt Yenikent Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı NO:150 Kat:6/186 adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Onur Atalay tarafından...