28 / 04 / 2024

Onur Gizer giz oto

Onur Gizer giz oto

GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanı Onur Gizer, Giz Oto Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi'nin müdürü oldu. Peki Gizpa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer kimdir?

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Onur Park Life Evleri 399 bin TL'ye!

718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Onur Park Life İstanbul'un ilk etabı 2018'de teslim!

Onur Park Life İstanbul, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Küçükler Satranç Turnuvasına katılan velilere hafta sonuna özel bir kampanya düzenledi…

Onur Öngün: Arapların altını Türkiye!

Yurt genelinde son dönemde Arap yatırımcıların gayrimenkul alımlarına yön veren Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “Emtiada altın nasıl güvenli liman olarak görülüyorsa, Araplar da Türkiye’yi güvenli liman olarak görüyor” dedi.

Onur Park Life İstanbul ile yeni bir hayata açılın!

Onur Park Life İstanbul ‘un dizaynında, '' Yeni Bir Hayata Açılın'' mottosundan yola çıkılarak; tahammül edilemez bir hal alan şehir trafiği ve yaşam karmaşasına çözüm sunuluyor.

Gizer Kağıthane Projesi'nde 360 bin TL'ye!

Gizer İnşaat tarafından inşa edilen Gizer Kağıthane Projesi'nde merkezi bölgelere kolay ulaşım imkanı bulunuyor. Fiyatların 360 bin TL'den başladığı projede toplamda 60 daire olacak.

Onur Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Onur Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Muhammet Sait Gayberi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Onur Öngün: Ucuz konutun formülü askeri araziler!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Askeri araziler tamamen rant olarak görülmemeli. Altın değerindeki askeri alanlar modern şehirciliğin tüm kuralları ile kentlere nefis peyzaj ve yeni nesil yapılar olarak kazandırılmalı." dedi

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Onur Park Life İstanbul projesinde dev kampanya!

Onur Park Life İstanbul, bu çok özel kampanyasıyla 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399 bin TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor!...

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyat!

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyat listesi 345 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Esenyurt Onur Park Life Evleri fiyat!

Esenyurt Onur Park Life Evleri fiyat listesi 345 bin TL'den başlayarak değişiyor. Onur Park Life projesinin birinci etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Gizer giz oto Haberi

Onur Gizer giz oto

Onur Gizer kimdir?

GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanı Onur Gizer, Giz Oto Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi'nin müdürü oldu.


GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanlığı görevini devam ettirmekte olan Ali Gizer ve Onur Gizer ortaklığında kurulmuş bir inşaat firmasıdır. 


Onur Gizer’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Gizpa İnşaat 2004 yılından bu tarafa Adana’nın Modern kentsel Dönüşüm projelerinin baş mimarı olmuş ve bu dönüşüm projeleriyle Adana’ya yeni bir görünüm kazandırmıştır. 


Ayrıca yeni Adana bölgesindeki inşaatları ile bölgenin bu bölgeye doğru genişlemekte olduğunun tespitini yapan GİZPA İnşaat Yeni Adana nın Adana nın yeni merkezi olması konusunda başarılara imza atmıştır. 


Adana Kenan Evren Bulvarin da 196m2lik güvenlikli daireler ve 5000 m2 sosyal alandan oluşan  Platin Kent, Adana’nın modern yüzü  ayrıcalıklı yaşamın...