28 / 04 / 2024

Onur Gizer kim

Onur Gizer kim

GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanı Onur Gizer, Giz Oto Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi'nin müdürü oldu. Peki Gizpa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer kimdir?

Onur Gizer kimdir?

GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanı Onur Gizer, Giz Oto Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi'nin müdürü oldu. Peki Gizpa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gizer kimdir?

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Samsun Piazza Avrupa'nın En iyi Alışveriş Merkezleri yarışmasında Onur Ödülü kazandı!

Samsun Piazza Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen, "Avrupa'nın En iyi Alışveriş Merkezleri" yarışmasındaki Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde Onur Ödülü'nün sahibi oldu.

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Cüneyt Onur kimdir?

Mimar Cüneyt Onur kimdir? Mimar Cüneyt Onur, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Cüneyt Onur hangi mimarlık firmasında çalışıyor? İşte Mimar Cüneyt Onur'un biyografisi...

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor!

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor. Atatürk Havalimanı'ndan Alanya'ya sefer düzenleyen ilk şirket olan Onur Air bu sayede Antalya'nın doğusundaki tatil bölgelerine daha kolay ulaşım imkanı sunacak.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Onur Gizer kim Haberi

Onur Gizer kim

Onur Gizer kimdir?

GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanı Onur Gizer, Giz Oto Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi'nin müdürü oldu.


GİZPA İnşaat Anonim Şirketi Adana Ticaret Odası Başkanlığı görevini devam ettirmekte olan Ali Gizer ve Onur Gizer ortaklığında kurulmuş bir inşaat firmasıdır. 


Onur Gizer’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Gizpa İnşaat 2004 yılından bu tarafa Adana’nın Modern kentsel Dönüşüm projelerinin baş mimarı olmuş ve bu dönüşüm projeleriyle Adana’ya yeni bir görünüm kazandırmıştır. 


Ayrıca yeni Adana bölgesindeki inşaatları ile bölgenin bu bölgeye doğru genişlemekte olduğunun tespitini yapan GİZPA İnşaat Yeni Adana nın Adana nın yeni merkezi olması konusunda başarılara imza atmıştır. 


Adana Kenan Evren Bulvarin da 196m2lik güvenlikli daireler ve 5000 m2 sosyal alandan oluşan  Platin Kent, Adana’nın modern yüzü  ayrıcalıklı yaşamın...