29 / 04 / 2024

Onur Karlıdağ kim

Onur Karlıdağ kim

Craft312 Studio kurucusu Onur Karlıdağ kimdir? İç mimar Onur Karlıdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Karlıdağ, Craft312 Studio'yu ne zaman kurdu? İşte İç Mimar Onur Karlıdağ..

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Efe ve İsmail Karlıdağ ortaklığında kuruldu.

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına da zam geldi! Temmuz'da kim kaç lira maaş alacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği için de Temmuz'da zam gelecek. Yeni zamlı maaşlar açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına ne kadar zam yapıldı? 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı kaç Türk Lirası oldu? 

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Gök tarafından açıldı.

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Onur Karlıdağ kim Haberi

Onur Karlıdağ kim

Onur Karlıdağ kimdir?

Onur Karlıdağ, Craft312 Studio ofisinin kurucu ortaklarından, iç mimardır. 


Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra, 2003 yılında Tepe Home mağazalarının concept iç mekan tasarımlarını yürütmüştür. 


2004 yılında Turkiye'nin ilk ic mekan tasarım yarısması olan ''Cafemiz İc Mimari Proje'' yarısmasında birincilik ödülü almıstır. Proje o yılın XXI Mimarlık dergisinde ve baska sektörel dergilerde de yayınlanmıştır. 


Aynı zamanda 2004 yılında kurmus oldugu OM tasarım şirketi altında ceşitli ölçeklerde ve konularda iç mimari projeler ve uygulamalar yapmıştır. Bunlar arasında Galatasaray Lisesi Dernek Binası, Bilakis İtalyan restoranları vs. gibi projeler bulunmaktadir. 


2006 yılından itibaren eşi Deniz Ertek Karlıdağ ile birlikte kurmuş oldukları CRAFT312 STUDIO adı altında Mimarlık-İç Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı alanlarında; büyük ölçekli ofis...