29 / 04 / 2024

Onur Karlıdağ kimdir

Onur Karlıdağ kimdir

Craft312 Studio kurucusu Onur Karlıdağ kimdir? İç mimar Onur Karlıdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Karlıdağ, Craft312 Studio'yu ne zaman kurdu? İşte İç Mimar Onur Karlıdağ..

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No61 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Onur İncehasan evli mi? Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Onur İncehasan ne mezunu? Onur İncehasan kimdir? İşte ayrıntılar...

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Efe ve İsmail Karlıdağ ortaklığında kuruldu.

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stabilid İstanbul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karlıdağ tarafından kuruldu.

Onur Karlıdağ kimdir Haberi

Onur Karlıdağ kimdir

Onur Karlıdağ kimdir?

Onur Karlıdağ, Craft312 Studio ofisinin kurucu ortaklarından, iç mimardır. 


Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra, 2003 yılında Tepe Home mağazalarının concept iç mekan tasarımlarını yürütmüştür. 


2004 yılında Turkiye'nin ilk ic mekan tasarım yarısması olan ''Cafemiz İc Mimari Proje'' yarısmasında birincilik ödülü almıstır. Proje o yılın XXI Mimarlık dergisinde ve baska sektörel dergilerde de yayınlanmıştır. 


Aynı zamanda 2004 yılında kurmus oldugu OM tasarım şirketi altında ceşitli ölçeklerde ve konularda iç mimari projeler ve uygulamalar yapmıştır. Bunlar arasında Galatasaray Lisesi Dernek Binası, Bilakis İtalyan restoranları vs. gibi projeler bulunmaktadir. 


2006 yılından itibaren eşi Deniz Ertek Karlıdağ ile birlikte kurmuş oldukları CRAFT312 STUDIO adı altında Mimarlık-İç Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı alanlarında; büyük ölçekli ofis...