03 / 05 / 2024

Onur Kaymakbayraktar kimdir

Onur Kaymakbayraktar kimdir

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sorumlu Değerleme Uzmanı ve İnşaat Mühendisi Onur Kaymakbayraktar kimdir? Onur Kaymakbayraktar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Onur İncehasan evli mi? Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Onur İncehasan ne mezunu? Onur İncehasan kimdir? İşte ayrıntılar...

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan kimdir? Onur İncehasan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Onur İncehasan'ın biyografisi...

Onur Soytürk kimdir?

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk oldu. Peki Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk hangi işlerde görev yaptı?

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Mustafa Selmanpakoğlu kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Mustafa Selmanpakoğlu kimdir? Mustafa Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Selmanpakoğlu..

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Onur Teke kimdir?

Mimar Onur Teke kimdir? Mimar Onur Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Onur Teke, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Onur Teke..

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?

Onur Kaymakbayraktar kimdir Haberi

Onur Kaymakbayraktar kimdir

Onur Kaymakbayraktar kimdir?

Onur Kaymakbayraktar, 1980 yılında Lefkoşe/KIBRIS’ta doğmuştur. 1998 yılında F.M.V. Nişantaşı Özel Işık Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 2002 yılında tamamlamıştır. 


2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme yüksek lisansını tamamlanmıştır. Konut Finansman Sisteminin Türkiye’deki Uygulanabilirliği konulu tez çalışması gerçekleştirmiştir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yüksel İnşaat ve Önder İnşaat firmalarında 3 yıl saha mühendisliğinin ardından 2005 yılında gayrimenkul değerleme sektörüne girmiştir. Şerefiyelendirme çalışmaları, pazar araştırmaları, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi ve verimli kullanım çalışmaları alanında uzmanlık kazanmıştır.


Mayıs, 2011 tarihinden itibaren Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdür yardımcılığı görevlerini yürütmektedir.


KAYMAKBAYRAKTAR, TMMOB İnşaat Mühendisliği Odası ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB)...