03 / 05 / 2024

Onur Kaymakbayraktar nova

Onur Kaymakbayraktar nova

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sorumlu Değerleme Uzmanı ve İnşaat Mühendisi Onur Kaymakbayraktar kimdir? Onur Kaymakbayraktar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Çınarcık ve Altınova İmam Hatip Ortaokul çalışmaları devam ediyor!

Yapı denetim hizmetleri Yalova il müdürlüğü tarafından yürütülen Çınarcık İmam Hatip Ortaokulu ve Altınova İmam Hatip Ortaokulu'nda çalışmalar devam ediyor. Altınova İmam Hatip Ortaokulu’nun ise çatı imalatı tamamlandı.

Pursaklar Altınova imar planı değişikliği askıda!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Pursaklar Altınova 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği bugün askıya çıktı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Altınova Studyo Lego!

GLR Yapı imzası ile hayata geçirilen Altınova Studyo Lego Evleri 12 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Studyo Lego Evleri daire alanları 50 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Arınova Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arınova Yapı Anonim Şirketi, Evren İnal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Reşit Belgesay Sokak, Mumcuoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Yalova Altınova'da 3 milyon 670 bin TL'ye satılık arsa!

Yalova'nın Altınova İlçesi'nde yer alan 7,370,00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Yalova İcra Dairesi tarafından 16 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Altınova Kaytazdere Beldesi kıyı kenar çizgisi tespiti onaylandı!

Yalova Altınova İlçesi ve Kaytazdere Beldesi kıyı kesimine ait ITRF-96 koordinat sistemindeki 1/1000 ölçekli G23-d-01-d-3-b numaralı halihazır harita üzerine gerçekleştirilen kıyı kenar çizgisi tespit işlemi onaylandı...

Onur Market, gayrimenkul sektörüne girdi!

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, İnaş Yapı markasıyla gayrimenkul sektörüne girdi. Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe, İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

İSU'dan Yalova Altınova'ya teknik bakım desteği!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, komşu Yalova iline bağlı Altınova İlçe Belediyesinin işlettiği atıksu arıtma tesisi ile atıksu terfi merkezi ve kanalizasyon hatlarına teknik bakım desteği veriyor.

Eskidji Gayrimenkul, Vita Nova Evleri'ni satıyor!

Bir çok özel projenin hayata geçmeye başlamasıyla gayrimenkul fiyatlarında önemli artışların gözlendiği Bodrum Yalıkavak'ta, Tilkicik koyunun tam ortasında tamamlanan Vita Nova yalı dairelerinin pazarlama ve satışını Eskidji Gayrimenkul üstlendi...

Onur Kaymakbayraktar nova Haberi

Onur Kaymakbayraktar nova

Onur Kaymakbayraktar kimdir?

Onur Kaymakbayraktar, 1980 yılında Lefkoşe/KIBRIS’ta doğmuştur. 1998 yılında F.M.V. Nişantaşı Özel Işık Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 2002 yılında tamamlamıştır. 


2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme yüksek lisansını tamamlanmıştır. Konut Finansman Sisteminin Türkiye’deki Uygulanabilirliği konulu tez çalışması gerçekleştirmiştir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yüksel İnşaat ve Önder İnşaat firmalarında 3 yıl saha mühendisliğinin ardından 2005 yılında gayrimenkul değerleme sektörüne girmiştir. Şerefiyelendirme çalışmaları, pazar araştırmaları, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, en iyi ve verimli kullanım çalışmaları alanında uzmanlık kazanmıştır.


Mayıs, 2011 tarihinden itibaren Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdür yardımcılığı görevlerini yürütmektedir.


KAYMAKBAYRAKTAR, TMMOB İnşaat Mühendisliği Odası ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB)...