18 / 05 / 2024

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Kanbur tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Turan tarafından kuruldu.

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Şam Life Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Life Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de Adem Şahin tarafından kuruldu.

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Emin Ekinci tarafından kuruldu.

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Erdoğan tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Akın Günay  ve Alican Karaöz tarafından  kuruldu.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Barlas Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Kaya tarafından kuruldu.

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Onur Kanbur tarafından kuruldu. 


Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim merkezleri, ögrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçus...