02 / 05 / 2024

Onur Teke mimarlık

Onur Teke mimarlık

Mimar Onur Teke kimdir? Mimar Onur Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Onur Teke, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Onur Teke..

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bülbül ve Ufuk Bülbül ortaklığında kuruldu.

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Onus Mobilya Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Onus Mobilya Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Onur Uslu tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Emeç Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emeç Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Emeç tarafından kuruldu.

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi Kağıthane'de Bülent Özhalepli, Erdoğan Erkul ve Onur Uslu ortaklığında kuruldu. 

Ond Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ond Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nuri Demir ve Onur Demir otaklığında kuruldu.

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Onut Şimşek tarafından kuruldu.

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Kancı, Kasım Günay ve Onur Hasip Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Onur ve Uğur Kaan ortaklığında kuruldu.

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Avcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kılıç ve Onur tunçer ortaklığında kuruldu.

Onur Teke mimarlık Haberi

Onur Teke mimarlık

Onur Teke kimdir?

Onur Teke, 1975 yılında İzmir'de doğdu. Onur Teke, İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Mimarlık bölümünden mezun oldu. 


2000-2003 yılları arasında New York'ta Peter Eisenman ile çalıştıktan sonra, 2003 yılında Renzo Piano Building Workshop'a katıldı. 


Ortak mimarlığa kadar yükseldiği RPBW bünyesinde, Museum of Contemporary Art, Sarajevo; Isabella Steward Gardner Museum, Boston; Private House, Milan; Luna Rossa Team base 32nd Americas Cup cephe tasarimi; ex-Falck alani master plan tasarimi, Milan; Ofis ve residans gokdelen projesi, New York; Whitney Museum of American Art, New York ve son olarak da avam proje aşamasından başlayıp projenin bitişine dek baş mimar olarak gorev aldığı Kimbell Art Museum in Fort Worth, TX projelerinde...