07 / 05 / 2024

onur yapı onur çiftlik konutları ümraniye

onur yapı onur çiftlik konutları ümraniye

Arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlenen Onur Çiftlik Evleri'nde satılık daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor...

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Pendik Onur Life 180 fiyat listesi!

İstanbul Anadolu yakası Pendik'te inşa edilen Onur Life Pendik 180 projesinde anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. Projede fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor...

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Kanbur tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şehit Onur Tiken'in yarım kalan evini Belediye tamamlayacak!

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken'in inşaat halindeki evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Onur Durmuş: İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama şart!

İnşaat sektöründe uzun vadeli planlama yapılması gerektiğini söyleyen DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, çimento, beton ve demir fiyatlarının giderek yükselmesiyle girdi maliyetlerinin de arttığını söyledi.

Onur Park Life İstanbul'da 120 ay 0,44 faiz avantajı!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Onur Park Life İstanbul'da yüzde 5 peşinat, 0,44 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme avantajı sunuyor.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Onur Öngün: Ucuz konutun formülü askeri araziler!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Askeri araziler tamamen rant olarak görülmemeli. Altın değerindeki askeri alanlar modern şehirciliğin tüm kuralları ile kentlere nefis peyzaj ve yeni nesil yapılar olarak kazandırılmalı." dedi

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

onur yapı onur çiftlik konutları ümraniye Haberi

onur yapı onur çiftlik konutları ümraniye

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Onur Çiftlik Evleri, Onur Yapı projesi olarak yaşama geçiriliyor. 


Satış sürecine devam edilen Onur Çiftlik Konutları'nda, 64 adet daire yer alıyor. Proje, 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projenin inşaat alanı 7 bin metrekare.


Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanmasının mümkün olduğu Onur Çiftlik Evleri Ümraniye, İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor.



Yürüyüş parkurları, açık otopark,  yüzme havuzu, fitness center ve hobi salonunun yer aldığı Ümraniye Onur Çiftlik Evleri'nde, 3+1 daireler 160 metrekare, 5+2 dubleks daireler 300 metrekare alanlara sahip.


Arsa alanı 4 bin metrekare olarak belirlenen Onur Yapı Onur Çiftlik Konutları Ümraniye'de; 3+1 dairelerin fiyatları 260 bin TL ile 290 bin TL arasında, 5+2 dubleks dairelerin fiyatları 400 bin TL ile 425 bin TL arasında...