14 / 05 / 2024

Onursal AŞnin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Onursal AŞnin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Öngün: "Önceden yatırım düşünenler İstanbul, Ankara ve birkaç sahil kenti dışında herhangi bir yerle ilgilenmezdi. Ancak şimdi sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu" d

Konut sitelerinde günübirlik kiralama eziyeti son buluyor!

Site yönetim hizmetleri veren Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay yaptığı açıklamada “Airbnb Kanunu” şeklinde bilinen Kanun’un, sitelerde hayatı bazen çekilmez hale getiren ve site sakinlerini canından bezdiren günübirlik kiralamayı eziyet olmaktan çıkaracağını belirtti.

Konut aidatları sorununun tek çözümü kat mülkiyeti kanunun revize edilmesinden geçiyor!

Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerdeki aidat sorununun, 1965 yılında kabul edilen Kat Mülkiyeti Kanunu revize edilmeden çözülemeyeceğini vurguladı.

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Murat Balkan kimdir?

Aspat A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balkan kimdir? Murat Balkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Balkan'ın biyografisi...

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

ENKA'nın acı günü! Temiz Üstün vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Eski Üyesi Temiz Üstün vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınlandı.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Onursal AŞnin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün Haberi

Onursal AŞnin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Türkiye genelinde özellikle son 10 yıldır devam eden alt ve üst yapı yatırımları, uzun yıllar kendi yağıyla kavrulmaya çalışan Anadolu’ya ilaç gibi geldi. Modern gelişim trendindeki Anadolu'nun dört bir yanında yapılan yatırımlar iç bölgelerdeki emlak ve arsa fiyatlarını metropoller ve sahil kentleri ile yarışır hale getirdi.


Gayrimenkul sektörüne yön veren Onursal AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, büyükşehirlerdeki dev projeleri yakından takip eden Anadolu kentlerinin de artık modern yapılara ev sahipliği yaparak, kabuk değiştirmeye başladığını kaydetti.


Merkezi hükümet yatırımlarından aldığı payın yanı sıra belediyelerin başarılı çalışmalarının da bu değişimde katkısı olduğunu vurgulayan Öngün “Önceden yatırım düşünenler İstanbul, Ankara ve birkaç sahil kenti dışında herhangi bir yerle ilgilenmezdi. Ancak şimdi sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu....