20 / 05 / 2024

Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Yabancılara gayrimenkul satışının ‘döviz kazandırıcı hizmet’ kapsamına alınabileceğinin açıklanması, sektörün hedeflerini iki katına çıkardı. Öngün, 2015 yılında ‘20 bin konut, 5 milyar dolar gelir’ hedefine 10. ay itibariyle yaklaşıldığını söyledi.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

2023'te Türkiye'deki her 100 konuttan sadece 3 adeti yabancılara satıldı!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Arslan'ın konut piyasasına dair açıklamaları...

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün Haberi

Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün

Yabancılara gayrimenkul satışının ‘döviz kazandırıcı hizmet’ kapsamına alınabileceğinin açıklanması, sektörün gelecek yıla yönelik hedeflerini şimdiden iki katına çıkardı. Sektör temsilcileri, ilgili düzenlemelerin hayata geçmesi durumunda gelecek yıl yabancılara döviz girdisi rekoru kırabilecek gayrimenkul satılabileceği görüşünde.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin konut sektörünün en önemli döviz gelirlerinden biri olduğu ve Maliye Bakanlığı ile ortak bir noktaya ulaşmaya çalıştıkları yönündeki açıklamaları, gayrimenkul piyasalarında heyecanlı bir bekleyişi beraberinde getirdi.

Ankara’da faaliyet gösteren ve Rusya, Katar, Kuveyt, Dubai, Ukrayna, Japonya gibi çok farklı ülkelerden yatırımcılara gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Onursal Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, 2015 yılında ‘20 bin konut, 5 milyar dolar gelir’ hedefine 10. ay itibariyle yaklaşıldığını söyledi.

“Türkiye döviz girdisi rekoru kırar”

Türkiye’de geçen yıl 1 milyon 100 binden fazla konut satıldığını anımsatan Öngün,...