21 / 05 / 2024

opel öğretmen indirimi 2022

opel öğretmen indirimi 2022

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve birinci derece akrabalarına ek indirim fırsatı sunuluyor. İşte kampanya detayları ve Opel Mokka fiyat listesi 5 Haziran 2022...

Opel Corsa'ya tam 35 bin TL'lik yeni yıl indirimi geldi! Bu indirimi sakın kaçırmayın! İşte 10 Aralık 2022 fiyat listesi

Fiyat listesi en çok merak edilen ve araştırılan otomobiller arasında yer alan Opel Corsa'ya tam 35 bin TL'lik yeni yıl indirimi geldi. Bu indirimi sakın kaçırmayın! İşte Opel Corsa 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

Nurettin Özdebir: Faiz indirimi bekliyorduk!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Merkez Bankası faizlerde bir değişiklik yapmadı. Biz faiz indirimi bekliyorduk ve bizce bu doğru yönde atılmış bir adım olurdu." dedi

Doğalgaz indirimi üretimi ve ihracatı artıracak!

Sanayi sektörünün temsilcileri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı ve dünden itibaren geçerli olacak yüzde 10’luk doğalgaz indirimi sanayiciyi memnun etti.

5 soruda konutta KDV indirimi!

8 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu kararı ile konutta KDV indirimine gidildi. İşte 5 soruda konutta KDV indirimi..

Bursa'ya yeni öğretmen evi yapılacak mı?

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'daki öğretmen evi eksikliğinden bahsetti. İşte o haber...

Markaların AVM'lerden kira indirimi talebi!

Ciroları düşen bazı markaların, kira indirimi talep ettiği AVM'lerden toplu çıkışları gündeme gelirken, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinin de taleplerinin yerine getirilmesini beklediği bildirildi.

Konutta KDV indirimi sektörün geleceği için olumlu bir gelişme!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir KDV indirimi hakkında görüşünü paylaştı. Demir, "Yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8`e indirilmesini, sektörümüzün geleceği için çok olumlu bir gelişme olarak karşılıyoruz." dedi.

Konutta KDV indirimi sektör açısından güzel bir gelişme!

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konutta KDV indirimi ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Konuttaki KDV indirimi yatırımcıya avantaj sağlayacak!

Konutta KDV indiriminin emlak sektörüne hem proje üreticileri hem de yatırımcılar açısından büyük bir teşvik olacağını belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun "Konuttaki KDV indirimi, hem üretici firmaların yükünü hafifletecek hem de yatırımcılara fiyat avantajı olarak geri dönecektir" dedi.

TOKİ yüzde 20 indirimi ne zaman sona erecek?

TOKİ borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlattı. Peki, TOKİ yüzde 20 indirimi ne zaman sona erecek?

Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı için dava açıldı!

Öğretmen Faik Evren Parkı yerine kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.

Faiz indirimi konut satışlarına nasıl yansıyacak?

Gayrimenkul sektöründe sıkışıklığı aşmak üzere TOKİ, Emlak Konut GYO ve GYODER, geçtiğimiz haftalarda kampanya başlatmıştı. Başlatılan seferberlik bankaların faiz indirimi ile devam ediyor. Finans sektöründe bu yönde yeni kararların alınması bekleniyor.

Özel bankalardan konut kredisi faiz indirimi çağrısına geç cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bankalara faiz indirimi çağrısına en başta kamu bankalarının ivedilikle cevap verdiğini, özel bankaların ise indirim çağrısına panikleyerek yanıt vermesine SABAH Ekonomi Yazarı Dilek Güngör çarpıcı bir yazı ile ele aldı. İşte o yazı;

opel öğretmen indirimi 2022 Haberi

opel öğretmen indirimi 2022

Yeni bir otomobil almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı markalar arasında yer alan Opel'de yeni bir kampanya başladı. 

Opel'in en sevilen modelleri arasında yer alan cesur ve kusursuz Mokka'da  sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve birinci derece akrabalarına ek indirim fırsatı sunuluyor.

"Normal'i unut, artık yeni Mokka var" sloganıyla lanse edilen Mokka, Pure Panel sistemiyle dikkat çekiyor. 

İşte Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'daki indirim kampanyasının detayları ve Opel Mokka fiyat listesi 5 Haziran 2022...

ELEGANCE

Öne Çıkanlar:
17'‘ Alaşımlı Çift Kollu Elmas Kesim Jantlar
Full LED Ön Farlar ve LED Arka Stoplar
7'' Dijital Gösterge Paneli
Multimedya – 7’’ Dokunmatik Renkli Ekran
Anahtarsız Giriş ve Anahtarsız Çalıştırma Sistemi
Geri Görüş Kamerası
Ön Çarpışma İkazı ve Aktif Acil Frenleme...