10 / 05 / 2024

Open Sky nerede

Open Sky nerede

Open Sky nerede sorusuna yanıt olarak Başkent Üniversitesi 'nin arkasında, Mesa Migros 'a yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, projenin satışları 1 ay sonra başlayacak...

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Open Sky Ankara satılık!

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet oda kapasitesine sahip Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde her şey dahil tatil yapılabiliyor. Peki Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 184 adet odası bulunan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatları devam ediyor. Çeşitli sosyal imkanlara sahip olan proje E7 Grup imzası taşıyor. Peki Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel nerede?

Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite odadan oluşan ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel nerede?

Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteren Sky Bahçehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri bulunuyor. Peki Sky Bahçeşehir Evleri nerede?

Sky Bahçeşehir nerede?

Sky Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Sky Bahçeşehir projesinde ilk 40 daire için ön talep toplanıyor...

Sky Novita Rezidans nerede?

Kurtköy Sky Novita Rezidans konut projesi toplamda 7 bin 610 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki ön satış süreci başlayan Sky Novita Rezidans nerede?

Sky Novita Evleri nerede?

Toplamda 112 tane daire, 4 tane loft villa ve ticari birimlerden meydana gelen Sky Novita konut projesi Sky İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sky Novita Evleri nerede?

Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje dairelerden, villalardan ve ticari birimlerden oluşuyor. Peki Sky Novita Kurtköy nerede?

Open Sky 'da 125 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Open Sky projesinde fiyatlar 125 bin liradan başlıyor, proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Open Sky teslim tarihi!

Open Sky teslim tarihi bilgileri kapsamında projede yer alan konutların 48 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor, Ankara Open Sky projesi 1 ay sonra satışa çıkacak...

Open Sky nerede Haberi

Open Sky nerede


Yazıcı Grup imzasıyla Ankara Bağlıca 'da hayata geçirilen Open Sky projesinde satışların 1 ay sonra başlaması planlanıyor.


Open Sky nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, proje 5 blok halinde inşa ediliyor. Open Sky nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


Ankara Open Sky 'da yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


48 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede 400 konut, 75 ofis, 37 ticari ünite bulunuyor.


Open Sky nerede? 

Open Sky nerede sorusuna yanıt olarak Başkent Üniversitesi 'nin arkasında, Mesa Migros'a yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz.


Telefon: 0312 417 26 09

Web adresi:http://www.yazicigrup.com/

Ceren...