12 / 05 / 2024

open sky projesi

open sky projesi

Ankara Open Sky projesi Yazıcı Grup imzası ile yükseliyor, projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

Sky Garden projesine 155 milyon Euro'luk yatırım!

Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad şehrindeki yeni projesi Sky Garden'ı tanıttı. Projenin yatırım değeri 155 milyon euro olarak açıklandı.

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...

Sky Baçeşehir 2018 fiyat listesi!

Sky Baçeşehir 2018 fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Sky Bahçeşehir projesi iki bölümden meydana geliyor...

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Sky Kule Ispartakule projesi geliyor!

Zen Pırlanta’nın ortaklarından Yusuf Araz’ın tek oğlu olan Fuat Araz, Ispartakule'de Sky Kule projesini hayata geçirecek...

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.

Helenium Sky Suites fiyat listesi 2016!

Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen Helenium Sky Suites projesi 18 katlı tek blokta 214 üniteden meydana geliyor. İşte Helenium Sky Suites fiyat listesi 2016...

Helenium Sky Suites fiyatları!

Helenium Sky Suites Projesi, Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 bin 500 metrekare alanda yayılan proje, 85 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor..

open sky projesi Haberi

open sky projesi


Yazıcı Grup imzası ile Ankara 'da inşa edilen Open Sky projesinin 1 ay sonra satışa çıkması planlanıyor. Projede 400 konut bulunuyor.


5 blok halinde yükselen Ankara Open Sky 'da yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Ankara Open Sky Projesi 'nde konutların yanı sıra 75 ofis, 37 ticari ünite yer alıyor.projenin teslimlerinin 48 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Ankara Open Sky projesi Başkent Üniversitesi 'nin arkasında yükseliyor. Proje Mesa Migros'a yakın konumda inşa ediliyor.


Telefon: 0312 417 26 09

Web adresi: http://www.yazicigrup.com/

Ceren...