02 / 05 / 2024

Opet Köy Yenileme

Opet Köy Yenileme

Akaryakıt şirketi Opet, Antalya’nın Demre İlçesi’ndeki Üçağız Köyü’nü 1.5 milyon TL harcayarak yeniledi

OPET Çanakkale Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek!

OPET, Tarihe Saygı Projesi'yle Çanakkale'nin merkeze bağlı olan Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek. 

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok, kentsel yenileme var!

Taka Gazetesi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile röportaj yaptı. Nuhoğlu kentsel dönüşümle ilgili sorular bir soruya, "Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok. Kentsel yenileme var." dedi.

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Kadıköy'ün parkları yenileniyor!

Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki parklarda bir süredir devam eden yenileme çalışmalarını tamamlayarak Kadıköylülerin hizmetine sundu.

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Kadıköy'deki tarihi Salı Pazarı yenilecek!

Kadıköy'deki 117 yıllık tarihi Salı Pazarı 6 yıl sonra bir kez daha taşındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yenileme projesi kapsamında modern bir görünüme kavuşacak olan pazar geçici olarak farklı bir adreste hizmet vermeye başladı.

Yığılca dere ıslah ve köprü yenileme projesinde sona gelindi!

Yığılca Belediyesinin örnek bir projesi olan Dere ıslah ve köprü yenileme çalışmalarında sona gelindi. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, "Bu çalışmalarımız üzerinde önemle durduğumuz bir projeydi" dedi.

Buca'da köy meydanı yenileme çalışmaları başladı!

Buca'da, aralarında bin yaşında çınarın da bulunduğu 6 anıt ağacı restore eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ağaçların bulunduğu köy meydanında doğal dokuya uygun yenileme çalışması başlattı.

Kandıra'da 14 köy yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'nın kuzeybatısında yer alan 14 köyde yol çalışması yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Zeki Toçoğlu Sakarya'daki köprü yenileme çalışmalarını inceledi!

Köprü yenileme projesinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Çatalköprü Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz. Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

İBB, Şile'deki köy mülklerini yenileme işini 18 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Şile'de yer alan köy mülklerini 18 Kasım 2014 tarihinde 11.30 'da yenileyecek. Köy mülkleri yenileme süresi 210 gün olarak belirlendi.

Opet Köy Yenileme Haberi

Opet Köy Yenileme

Opet Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, Üçağız’a Rahmi Koç’un yönlendirmesi ile geldiklerini belirterek, “Kendisi bana bir mektup yazdı. ‘Üçağız dünyanın en güzel yerlerinden birisi ama tuvalet sıkıntısı var, gelen turistler mağdur oluyor. Oraya tuvalet kurabilir misiniz’ diye yazmıştı. Biz de köye bir tuvalet için geldik ama buraya hayran kaldık. Burası turizme kazandırılmak zorunda diye düşündüm ve acilen düğmeye basıp köyü yenilemeye başladık. Rahmi Bey’in tuvalet talebini karşılayıp bıraksak 20 bin TL masraf etmiş olacaktık” diye konuştu.


Aday göstereceğiz


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise, Üçağız köyünün açılışında yaptığı konuşmada, “Demre dünyanın en güzel noktalarından birisi. Burayı dünya miras listesine aday göstereceğiz. Ne olur bize yardım edin. İki konuda yardım istiyoruz. Halkımız ne olur evinin önünü temiz tutsun. Rahmi Bey’in mektubu...