11 / 05 / 2024

Optim çelikleri

Optim çelikleri

Finlandiyalı özel çelik üreticisi Ruukki, yüksek dayanımlı Optim çelik ürün yelpazesini en zorlu kaldırma ekipmanlarında ve madencilik sektörlerinde kullanılabilecek şekilde geliştirdi. Ruukki, 2002 yılından bu yana Optim inşaat çeliklerini üretiyor...

Optim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kerem Varlı ve Hikmetullah Varlı ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli Beylikdüzü'nde kuruldu.

İşte Türkiye'nin yeni enerji stratejisi!

Türkiye, 2015-2019 enerji planını netleştirdi. Yerli ve yenilenebilir kaynaklara öncelik verilecek. Nükleer, elektrik portföyüne eklenecek, enerji yatırımları için diplomatik kanallar da kullanılacak, yurtdışında enerji ataşelikleri devreye girecek

Tersaneler 3'üncü Havalimanı çelikleri için söz aldı!

Tersaneler 3'üncü Havalimanı için söz aldı. Dev projelere çelik döşeyen tersaneler, yeni havalimanı için söz aldı. Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Başkanı Murat Kıran, "Çelik bizim işimiz" dedi.

KARDEMİR, yerli vagon tekeri üretimine başlayacak!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, yıl sonunda vagon tekeri için gerekli 380 ve 450 milimetre çapındaki yuvarlak çelikleri üretmeye başlayacaklarını söyledi.

Tosyalı Holding Karadağ fabrikasının modernizasyon yatırımı 2016'da tamamlanacak!

Tosyalı Holding, Karadağ’da satın aldığı fabrikada modernizasyon yatırımlarını 2016'da tamamlayacak. Fuat Tosyalı, “Mühendislik çelikleri ürettiğimiz bu fabrikada 2016 yılında 200 bin ton/yıl üretim ve 200 milyon euro ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Ruukki, yüksek dayanımlı Optim çelik ürün yelpazesini genişletti!

Finlandiyalı özel çelik üreticisi Ruukki, yüksek dayanımlı Optim çelik ürün yelpazesini en zorlu kaldırma ekipmanlarında ve madencilik sektörlerinde kullanılabilecek şekilde geliştirdi. Ruukki, 2002 yılından bu yana Optim inşaat çeliklerini üretiyor...

Optim çelikleri Haberi

Optim çelikleri

Finlandiyalı özel çelik üreticisi Ruukki, yüksek dayanımlı Optim çelik ürün yelpazesini en zorlu kaldırma ekipmanlarında ve madencilik sektörlerinde kullanılabilecek şekilde geliştirdi.


Ultra yüksek dayanımlı çelik geliştirme alanında önde gelen şirketlerden olan Ruukki, 2002 yılından bu yana ürettiği Optim inşaat çeliklerini en zorlu alanlarda ve madencilik sektöründe de kullanılabilir hale getirerek geliştirdi. Yüksek dayanımlı Optim çelik ürün ailesinin en yeni üyesi, 60 mm’ye kadar kalınlıkta ebatlara sahip Optim 700 QL çelik ürünü sektörün hizmetine sunuldu. 


Ruukki Türkiye Genel Müdürü Özgür Yalçın Optim çeliklerinin özelliklerini şöyle açıklıyor: “Mükemmel kaynaklanabilirlik, yüksek direnç ve üstün darbe dayanımı sayesinde Optim 700 QL çelik, ağır kaldırma ekipmanları ve madencilik sektörlerinin ihtiyaçlarına oldukça uygundur. Genel uygulama alanları ağır toprak taşıma ve ekskavasyon ekipmanının yanı sıra deniz vinçlerinin yük...