15 / 05 / 2024

Optimum Home konutları

Optimum Home konutları

Optimum Home projesi kapsamında yer alan konutların tamamı satıldı. Ancak teslimler Ağustos'ta yapılacak

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Osmangazi Prestij Optimum ev fiyatları!

Prestij Optimum Konutları, Bursa Osmangazi'de Bakyapı tarafından hayata geçirildi. Fiyatların 269 bin TL'den başladığı proje 9 blok olarak yükseliyor...

Uzundere Liva Home Evleri fiyat!

Liva Home Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir Uzundere'de inşa ediliyor. Liva Home Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Folkart Liva Home fiyat bilgisi!

Liva Home Konutları, İzmir Uzundere'de Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Uzundere Liva Home Konutları teslim bilgisi!

Liva Home Konutları, Folkart yapı imzasıyla İzmir Uzundere'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Folkart Liva Home Uzundere fiyatları!

Folkart Liva Home Uzundere fiyatları 222 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+1'e kadar değişen Liva Home Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Bulvar Home nerede?

İçerisinde 400'e yakın dairenin bulunacağı Bulvar Home Rezidans Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje de konutların yanı sıra ticari birimler de bulunuyor. Peki Bulvar Home nerede?

Karaca Home, Optimum Outlet’te mağaza açtı!

Mağazalaşma projesine hız kesmeden devam eden Karaca Home, 6. mağazasını 29 Eylül’de İstanbul Optimum Outlet’te açtı. Karaca Home, her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları satılık!

Konum bilgisine göre İstanbul Çevreyolu'na yakın mesafede yükselen projede konut, home ofis ve ticaret alanları bulunuyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları satılık daireler için ön talep süreci başladı.

Ataşehir Sample Home Konutları'nda 1+1'ler 240 bin TL'ye!

Rams Yapı tarafından inşa edilen Sample Home Ataşehir'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 dakika mesafede bulunuyor.

Sample Home Konutları'nda 390 bin TL'ye 2+1!

Zemin+7 katlı olarak inşa edilen Sample Home projesinde satışlar devam ediyor. Rams Yapı imzası ile yükselen projede 41 adet ev bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Tamamının 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Ritim İstanbul projesi daire, home ofis, ticari ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

2005 yılında Optimum Compact Evleri satışa sunulmuş!

2005 yılında projesi EMTA İnşaat tarafından yürütülen Optimum Compact Evleri satışa sunulmuş. Ömerli'de inşa edilen konutlar, aylık bin 700 Euro (2 bin 840 lira) taksitlerle satılıyormuş.

Optimum Home konutları Haberi

Optimum Home konutları



Optimum Yatırım tarafından yükselen Optimum Home projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 19 daireden oluşan proje 7 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


Eylül 2011'de satışa çıkan projede satışlar tamamlandı. Proje kapsamında yer alan 1+1 konutlar 65 metrekare; 2+1 konutlar 80-83-85-90-92 metrekare ve 4+1 konutlar 166-173 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Proje kapsamında yer alan konutlar Ağustos 2012'de teslim edilecek. Pendik'teki projede sosyal alanlar, otopark, oyun alanları, yeşil alan bulunuyor. 


http://www.optimumyatirim.com

0216 684 00...