06 / 05 / 2024

optimum inşaat Optimal Life

optimum inşaat Optimal Life

Optimal Life projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 286 bin 500 TL'den başlıyor. Sancaktepe'de Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçirilen projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki Aralık ayında başlayacak.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Optimum İnşaat Bilgisayar Mobilya Tekstil Medikal Reklam Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

İzmir Rönesans Optimum AVM'nin inşaatı mühürlendi!

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde iki yıl önce yapımına başlanan Türkiye'nin en büyük outlet ve eğlence merkezi Rönesans Optimum AVM'nin inşaatı mühürlendi. Kaçak bölümleri bulunan Optimum'a 200 bin lira ceza kesildi

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

optimum inşaat Optimal Life Haberi

optimum inşaat Optimal Life

Optimal Life projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçirilen proje 234 adet daireden meydana geliyor.


Aydos Ormanı'na yakın konumda yükselen Optimal Life projesinde farklı metrekarelerde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Optimal Life Sancaktepe projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, İstanbul Finans Merkezi'ne 13, Boğaziçi Köprüsü'ne 15, FSM Köprüsü'ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor.


Sancaktepe Optimal Life projesinin inşaat çalışmaları Aralık ayında başlayacak ve inşaat çalışmalarından 30 ay sonra daireler teslim edilmeye başlayacak. 


Optimal Life fiyat listesi

Normal kat evler;

77 metrekare ile 105 metrekare 1+1 daireler 286 bin 500 TL ile 382 bin TL

125 metrekare ile 128 metrekare 2+1 daireler 450 bin TL...