30 / 04 / 2024

optimum outlet basın bayramı

optimum outlet basın bayramı

Ankara Optimum Outlet, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle düzenlediği iftar davetinde basın mensuplarını buluşturdu. İftar yemeğine Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü Süha Günel ev sahipliği yaptı...

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi açıldı!

Berk-Bey Turizm İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Optimum Outlet Şubesi bugün Beşiktaş'ta 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Oasis Designer Outlet Basın Ekspres açıldı!

Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açtı. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasis Designer Outlet'te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı? Optimum Outlet İzmir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Outlet İzmir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstanbul Optimum Outlet hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstanbul Optimum Outlet Kurban bayramı çalışma saatleri...

Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Optimum Outlet İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Karaca Home, Optimum Outlet’te mağaza açtı!

Mağazalaşma projesine hız kesmeden devam eden Karaca Home, 6. mağazasını 29 Eylül’de İstanbul Optimum Outlet’te açtı. Karaca Home, her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet İzmir bayramda kaça kadar açık?

Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Ankara hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Optimum Outlet Ankara bayramda kaçta açılacak? Optimum Outlet Ankara bayramda kaça kadar açık?

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Optimum Outlet hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılıyor?

İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda açık mı?

İstanbul Optimum Outlet AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

Optimum Outlet Adana bayramda açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana bayramda açık mı? Optimum Outlet Adana bayramda kaçta açılacak?

optimum outlet basın bayramı Haberi

optimum outlet basın bayramı


Rönesans Yönetim AŞ Genel Müdürü Süha Günel'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen geleneksel iftar programına Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Şişman, Bölge Müdürü Süleyman Sayın, Optimum Outlet yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


Basın mensuplarının meslektaşları ile sohbet etme fırsatı bulduğu program, fasıl eşliğindeki iftar yemeği sonrasında Osmanlı şerbeti ikramı ile son...