15 / 05 / 2024

optimum outlet ulaşım

optimum outlet ulaşım

Optimum Outlet 14 Haziran 2013 Cuma günü karne heyecanı yaşayacak tüm çocuklara sürpriz hediyeler kazandıracak...

Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir yılbaşında açık mı? Optimum Outlet İzmir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Outlet İzmir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstanbul Optimum Outlet hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstanbul Optimum Outlet Kurban bayramı çalışma saatleri...

Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Optimum Outlet İzmir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Karaca Home, Optimum Outlet’te mağaza açtı!

Mağazalaşma projesine hız kesmeden devam eden Karaca Home, 6. mağazasını 29 Eylül’de İstanbul Optimum Outlet’te açtı. Karaca Home, her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet İzmir bayramda kaça kadar açık?

Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Ankara hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Ankara Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Optimum Outlet Ankara bayramda kaçta açılacak? Optimum Outlet Ankara bayramda kaça kadar açık?

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Optimum Outlet hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılıyor?

İkitelli Plaza 34 ulaşım!

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projenin satışları henüz başlamadı. İkitelli Plaza 34 ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres'te LCW Outlet mağazasında yükselecek.

İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda açık mı?

İstanbul Optimum Outlet AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılacak?

Optimum Outlet Adana bayramda açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana bayramda açık mı? Optimum Outlet Adana bayramda kaçta açılacak?

Optimum Outlet Ankara bayramda açık mı?

Optimum Outlet Ankara hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Ankara açık mı? Optimum Outlet Ankara bayramda kaçta açılacak? Optimum Outlet Ankara bayramda kaça kadar açık?

Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı?

Optimum Outlet İzmir, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet İzmir bayramda açık mı? Optimum Outlet İzmir bayramda kaça kadar açık?

optimum outlet ulaşım Haberi

optimum outlet ulaşım

Optimum Outlet, 14 Haziran 2013 Cuma günü karne heyecanı yaşayacak tüm çocuklara, birbirinden güzel ve eğlenceli hediyeler armağan edecek. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da bulunan tüm Optimum Outlet’lerde yapılacak ‘karne şenliği’, 14 - 21 Haziran 2013 tarihleri arasında hafta içi günlerde devam edecek. Böylece çocuklar, bir eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu daha Optimum Outlet’te atacak. ‘Danışma Bankosu’na gelip karnesini gösteren tüm çocuklar, bu renkli eğlence dünyasına

adım atacak ve sürpriz hediyeler kazanacak.


Çocuklara armağan edilecek hediyeler arasında ise; buz pisti, sinema, 5D sinema, tırmanış duvarı, motor sporları simülatörü biletleri, kum boyama gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra her yaşa uygun hikaye kitapları ve dvd filmler de bulunuyor.


Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla

dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar...