02 / 05 / 2024

Or Thora Sinagogu nerede

Or Thora Sinagogu nerede

Fransa'nın güneyindeki Marsilya şehrinde bulunan Or Thora Sinagogu, cemaati kalmayınca camiye dönüştürülmesi planlandı. Sinagogu Müslüman bir vakıf aldı.

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Orçun Gözaydın tarafından kuruldu.

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Erdoğan, Orçun Abak ve Ufuk Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Süroğlu ve Serdar Akdana ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Sarva Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sarva Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Bağcı Övür, Mete Övür, Müge Oğlakcıoğlu ve Orçun Oğlakcıoğlu ortaklığında kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin  TL sermaye bedeli ile Orçun Erkoç tarafından kuruldu.

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Or Thora Sinagogu nerede Haberi

Or Thora Sinagogu nerede

Fransız basınında yer alan haberlere göre El Bedir isimli bir Müslüman vakıf, 400 bin euro karşılığında sinagogun binasını satın aldı. El Bedir'in, Or Thora ile aynı caddede bir mescidinin daha bulunduğu ancak cemaatin buraya sığmadığı, buna karşılık 250 kişi kapasiteli sinagoga gelenlerin sayısının 10'u geçmediği kaydedildi. Caminin yakın zamanda hizmete gireceği, bunun bölgedeki Yahudilerin yerlerini Müslümanlara bırakmasının bir göstergesi olduğu...