29 / 04 / 2024

oracle nereye taşındı oracle yeni merkezi

oracle nereye taşındı oracle yeni merkezi

Teknoloji devi Oracle, şirket merkezini Silikon Vadisi'nden Texas’ın başkenti Austin'e taşıma kararı aldı. 

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti Cihangir’deki evinden taşındı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki dairesinden Sinem Kobal’ın ısrarıyla taşındığı ortaya çıktı. Kobal, mahallede fazla gürültü olduğu ve kavgalar yaşandığı için Emirgan’a taşınmak istemiş.

David Cameron 70 milyon TL'lik eve taşındı!

İngiltere'de Başbakanlık görevinden ayrıldıktan sonra koli taşıyarak görüntü veeren David Cameron'ın 17 milyon Sterlin (70 MİLYON TL) değerindeki eve taşındığı öğrenildi. Bu iki tezat durum sosyal medyada çok konuşulan konuların başında geldi.

Kylie Jenner, Hidden Hill'teki 6 milyon dolarlık evine taşındı!

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

ODTÜ’deki yol sorunu Meclis'e taşındı!

ODTÜ’deki yol karmaşası CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşındı. Erdoğdu, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından cevaplandırılmasını istediği soru önergesinde, ODTÜ’de neler olup bittiğini sordu.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İstanbul'a taşındı!

BDDK inşaatı devam eden binasının tamamlanmasını beklemeden İstanbul'a taşındı. Kurum içinde ki tartışmalara rağmen BDDK bu hafta başından itibaren İstanbul'a taşınarak mesaiye başladı.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem aynı eve taşındı!

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

oracle nereye taşındı oracle yeni merkezi Haberi

oracle nereye taşındı oracle yeni merkezi

ABD'nin teknoloji devi Oracle, şirket merkezini Texas'ın başkenti Austin'e taşıyacağını açıkladı. Ntv'de yer alan habere göre; şirket ayrıca çalışanlarına istedikleri ofis bölgesini seçme ya da uzaktan çalışma imkanı tanıyan esnek çalışma şartlarını da duyurdu.

Pandemi döneminde Oracle dışında birçok firma Silikon Vadisi’nden ayrılma kararı aldı. Silikon Vadisi’nin ilk büyük şirketlerinden biri olan  Hewlett-Packard Enterprise da merkezini Houston'a taşıma kararı almıştı. 

Öte yandan Tesla ve SpaceX kurucularından Elon Musk da California'dan ayrılarak Texas'a taşınma kararı aldığını duyurmuştu. Musk burada yeni Tesla fabrikasına ve uzay projelerini yürüttüğü SpaceX şirketine daha çok yoğunlaşmak istediğini dile getirmişti.  

Oracle, Türkiye'de 3 veri merkezi...