30 / 04 / 2024

Oranio Homes projesi

Oranio Homes projesi

GRN Yapı, Bodrum'un en prestijli bölgelerinden biri olan Yalıkavak'ta özel bir projeyi daha hayata geçirdi. Oranio Homes villaları, klasik Bodrum mimarisini modern bir yorumla sunarken lüks konseptiyle de fark yaratıyor.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

Mavera Homes satışta! 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makro - Akyapı kalitesiyle inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mavera Homes için ÇED süreci başladı!

Makro İnşaat imzası ile İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen Mavera Homes projesi için ÇED süreci başladı.

Livera Homes'ta hemen teslim ve 36 ay 0 faiz fırsatı!

Fimar Yapı'nın Kemerburgaz'daki projesi Livera Homes'ta hemen teslim ve 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 490 bin liradan başlıyor...

Livera Homes'ta hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Fimar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerin 2020'de gerçekleşemesi planlanıyor. 

Livera Homes'ta 36 ay vade 0 faiz avantajı!

Fimar Yapı tarafından inşa edilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz bölgesinde yükseliyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu avantajı sunuluyor.

Livera Homes'ta 36 ay vade 0 faiz fırsatı!

Fimar Yapı tarafından hayata geçirilen Livera Homes projesi İstanbul'un Kemerburgaz bölgesinde yükseliyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu avantajı bulunuyor.

Livera Homes'ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!

Livera Homes projesi ikinci etapta ön talep dönemine özel indirim imkanı sağlanıyor. Proje aynı anda hem hemen teslim fırsatı sunuyor.

Livera Homes 1. etapta yaşam başladı!

Fimar Yapı tarafından hayata geçirilen Livera Homes projesi iki blok halinde yükseliyor. Projenin ilk etabında yaşam başladı. 

Oranio Homes Bodrum ile gün batımına karşı!

GRN Yapı, Bodrum'un en prestijli bölgelerinden biri olan Yalıkavak'ta özel bir projeyi daha hayata geçirdi. Oranio Homes villaları, klasik Bodrum mimarisini modern bir yorumla sunarken lüks konseptiyle de fark yaratıyor.

İzmir Norda Homes fiyat listesi!

Norda Homes projesi Ejder – Netaş İnşaat tarafından İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Norda Homes fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Oranio Homes projesi Haberi

Oranio Homes projesi

Yapımı 2017 yılının Eylül ayında tamamlanan Oranio Homes, panaromik deniz manzaralı ve doğal malzemelerle tasarlanmış 10 adet taş villadan oluşuyor. Günümüzün modern mimarisine, Ege evlerinin otantik çatı uygulamasını da katarak kaliteyi bir üst seviyeye taşıyan projede modern tarz yenilikçi bir anlayışla birleşiyor. 456 metrekare kullanım alanına sahip Oranio Homes villaları, klasik Bodrum mimarisinin rahat ve sıcak çizgileriyle günümüz modern ve yenilikçi mimarisinin uyumlu birlikteliğini yansıtıyor. Proje, tamamı deniz manzaralı villalar, her yaşam alanına özel infinity sonsuzluk havuzu ve gizli bahçe detayı ile sakinlerine iki tip villa alternatifi sunuyor. 4+1 olarak tasarlanan villaların tüm odaları Yalıkavak Küdür Yarımadasına hâkim bir manzarada konumlanıyor. Sakinlerine Yalıkavak’m günbatımı manzarasını sunan villalar, sahip olduğu teknolojilerle de konfor ve rahatlık sağlıyor. Akıllı ev sisteminin olduğu...