08 / 05 / 2024

örcün konak

örcün konak

Gölcük Belediyesi tarafından Örcün´de yaptırılan konağın çalışmalarına devam ediliyor. Konağın kısa süre içinde bitirilmesi planlanırken konağın oldukça güzel bir görüntü içerisinde olacağı ve halkın da dikkatini çekeceği ifade ediliyor.

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Yapı kayıt mağdurlarından yeni düzenleme çağrısı: Yıkımlar durdurulsun, yeni yapı kayıt belgesi verilsin!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği üyeleri dün Konak'ta bir araya geldi ve mağduriyetlerini açıklayarak çözüm taleplerini sıraladı. İşte o talepler...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İzmir Konak 2 binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO İzmir Konak 2 binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri ne kadar oldu? 

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının 2022 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Binanın 2022 itibarıyla değeri resmen belli oldu. 

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Abdül Batur'dan Konak kentsel dönüşüm açıklaması!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2022 senesinin ilk meclis toplantısında Konak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak 2 binası için 27 milyon 500 bin TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın KDV dahil piyasa değeri 32 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

örcün konak Haberi

örcün konak


Gölcük'te turizm açısından oldukça büyük bir öneme sahip iki tarihi köy olan Örcün ve Saraylı, her geçen gün daha çok dikkat çekmeye başlıyor. Gölcük'ün tarihini yansıtan iki köyde yapılan çalışmalar neticesinde birçok farklı etkinlik, bu bölgede yapılmaya başlandı. Bir örneğinin bulunduğu Bursa Cumalıkızık'taki etkinliklerin ve çalışmaların araştırılarak bölgemize kazandırılması ve buranın daha da hareketlendirilmesi hedefleniyor. Osmanlı döneminde sarayda yaşayanların Gölcük'e gelerek yerleştiği Saraylı Köyü de bu tarihi bölgelerden biri.

ZEMİN ÜZERİNDE İKİ KAT VAR

Gölcük'e gelerek turizm etkinliklerine katılan gruplar için Gölcük'te bir konak yapılıyor. Eski bir görüntünün verildiği konak iki katlı olarak inşa ediliyor. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen bu proje neticesinde yapımına devam edilen konağın farklı bir özelliği olacak. Gölcük'e gelen misafirlerin konaklaması için yapılan ve zemin...